cover-inteligenca
V zraku · astrologija · V zraku · odnosi

Je mogoče, da lahko astrološko znamenje definira tvojo inteligenco? So določena astrološka znamenja nagnjena k temu, da so bolj inteligentna od drugih? Preveri ali je tvoj astrološki znak med tistimi s pravim potencialom.

Ne glede na to, ali gre za avtoritativnega ovna ali skrbnega raka, ima vsak horoskopski znak svoje najbolj privlačne lastnosti. Astrološke znak lahko napovedujeje veliko življenjskih nagnjenj, od vaše romantične kompatibilnosti z drugimi znamenji,  do vašega splošnega zdravja. Ko pa gre za inteligenco, kateri znak ima največ potenciala glede na zvezde?!?

Vodnar in škorpijon sta najpametnejša astrološka znamenja, pravijo astrologi, vendar iz dveh zelo različnih razlogov. Tisti, ki so rojeni pod znakom vodnar, imajo najvišjo raven analitične inteligence, ki jo merijo kognitivne sposobnosti in IQ. Škorpijoni imajo na drugi strani bolj praktične lastnosti; najboljši so, če resnično ocenjujejo in razumejo svet nasploh.

via GIPHY

Tudi pevka Lorde je po horoskopu škorpijon.

Vsako znamenje je inteligentno na svoj način. Kakšna je pa tvoja inteligenca?

Ognjena znamenja (oven, lev, strelec) so znana po intuitivni inteligenci. To so znamenja, ki vidijo priložnosti in jih tudi izkoristijo.
Zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog) so znana po praktični inteligenci, vse od urejanja računov do reševanja težav na delovnem mestu.
Zračna znamenja (dvojček, tehtnica in vodnar) imajo t. i. idealistično, analitično inteligenco. Ta znamenja živijo v svetu idej in se rada družijo.
Vodna znamenja (rak, škorpijon in ribi) so znana po odličnem dojemanju oziroma t. i. perceptivni inteligenci. To so znamenja, ki razumejo vašo motivacijo in vaša čustva.

Neil Crabtree, astrolog iz šole astrologije Mayo je pojasnil, da sta znamenji Rak in Riba med najbolj čustveno inteligentni; z drugimi besedami, so odlični v prepoznavanju in upravljanju s svojimi in občutki drugih. Riba je bil med drugimi tudi Steve Jobs, ki je bil rojen 24. februrarja. Na datumski meji med vodnarjem in ribo.

via GIPHY

Po drugi strani pa zemeljska znamenja – Bik, Devica in Kozorog – kažejo na praktično inteligenco. In ognjeni znaki (Oven, Lev in Strelec) so ponavadi najbolj intuitivni, zato so bolj nagnjeni k tveganju in zapolnjevanju vodilnih položajev.

Zdaj, ko veste, kje je vaš potencial inteligence, odkrijte moč vašega zodiak znaka in se podajte na pot k življenskemu uspehu!

Kaj te najbolj straši v življenju glede na tvoje astrološko znamenje? Česa te je najbolj strah v življenju glede na tvoje astrološko znamenje? caique-silva-465732-unsplash Kaj obleči na festivalu glede na tvoje astrološko znamenje? Kaj pravi tvoje astrološko znamenje o tem, kakšna si na zmenkih? Kaj pravi tvoje astrološko znamenje o tem, kakšna si na zmenkih? Kakšna ‘prijateljica’ na Instagramu si glede na tvoje astrološko znamenje? Kakšna ‘prijateljica’ na Instagramu si glede na tvoje astrološko znamenje?