Zoe Wetherall: Horses
V zraku · buzz buzz

Fotografi v zadnjem času radi uporabljajo tehniko snemanja iz zračne perspektive. Tako jim namreč uspe zajeti vse detajle, ki jih je na prvi pogled nemogoče prepoznati.

Zoe Wetherall in Ashok Sinha sta se odločila, da na svoji novi razstavi obiskovalcem na ogled ponudita prav posebne fotografije. Prva jih je ustvarila ob potovanju z balonom na vroči zrak, medtem ko je drugi posnetke zajel kar iz komercialnega letala.

Fotografije ponujajo prav poseben pogled na svet. Zoe se izogiba kompozicijskim načelom in poskuša prikazati različne vidike življenja, Ashok pa se posveča predvsem barvitim pokrajinam. V spodnji galeriji lahko preverite, kateri od umetnikov vas s svojim delom bolj prepriča.

To je nekoliko nenavadno, saj umetniki ob snemanju takšne vrste fotografij najpogosteje letijo s helikopterji, v zadnjem času pa uporabljajo tudi drone.

Nedvomno lahko ugotovimo, da se je večkratno letenje v balonu in letalu, ki potuje med New Yorkom in Los Angelesom, izplačalo.

Svojo razstavo, ki bo luč sveta uzrla v newyorški galeriji Front Room Gallery, sta poimenovala STRATA. Ogledati so jo bo mogoče med 24. majem in 24. junijem 2018.

Galerija – Fotografije, ujete z balonov na vroči zrak in letal

Zoe Wetherall: SuburbiaOdpri galerijo
kyle-loftus-590869-unsplash 8 lastnosti, ki so zapisane v naših genih Eyes-Wide-Shut-058 Več sto svingerjev pripravlja “največjo orgijo na svetu” elijah-o-donell-663102-unsplash Pripravi se, da izveš, koliko časa preživiš na Instagramu tvoja barva pove o tvoji osebnosti več, kot si misliš Oči so ogledalo duše: tvoja barva oči brez napake razkrije tvoj karakter · · · ·