Neuničljiva sončna očala Baendit
Utrip mesta · moda

Znamka očal Bændit je na trg poslala kolekcijo upogljivimi modularnih sončnih očal, za katere se vam ni treba bati, da bi jih izgubili ali uničili, če bi se slučajno usedli nanje. Gre namreč za univerzalna sončna očala, ki jih lahko ne samo upogibate in zvijate po mili volji, pač pa zavoljo zamenljivih delov sestavljate in kombinirate kot vam srce poželi. Dizajn je briljanten iz dveh razlogov, katerih, pa preberite v nadaljevanju.

Prvič, koliko sončnih očal ste v življenju že polomili? Ker so Bænditke narejene iz gumijastega materiala TR-90, ki je izjemno močan, a istočasno mehak in fleksibilen, da ne omenjamo lahkosti in odpornosti na udarce na ta račun, je to stvar preteklosti. Oblečene so v silikon, da se vrnejo v prvotno obliko brez da bi se zlomile, poleg tega pa nimajo klasičnega zgiba pri ročajih in je tako tudi izgubljanje miniaturni vijakov zgodovina.

PREBERITE ŠE: SlapSee – zložljiva sončna očala, ki se zvijejo kot zapestnice na udarec iz 90′

Drugič, če bi radi zamenjali stil očal, je na voljo preko 100 različnih barvnih kombinacij, kombinirate pa lahko okvirje, ročke, nosnike in stekla. To pomeni, da za vsak slog ne potrebujete drugih očal. Podobno kot sončna očala SlapSee, ki se okoli roke zavijejo kot zapestnice na udarec, lahko na ta način shranite tudi sončna očala Bændit ali pa jih ovijete okoli vratu in celo las. Na ta način jih ne morete ne izgubiti, ne založiti. Če to ni kul!

Neuničljiva sončna očala BaenditOdpri galerijo
Spodnjice Shreddies zadušijo neprijeten vonj vetrov Revolucionarno spodnje perilo Shreddies nevtralizira neprijeten vonj vetrov Chuck II Chuck II: legendarne All Stars Converske po 98 letih doživele prenovo Modna zapestnica s slušalkami Helix Helix – modna zapestnica, ki prenaša Bluetooth slušalke Pink Floyd - Dark Side of the Moon na supergah KD8. Nike superge z motivi znamenitih naslovnic glasbenih albumov · · · ·