Motocikel Batpod
Utrip mesta · mobilno

Si želite lastiti zares unikaten motocikel? Potem je za vas kot nalašč Batpod, frajerski motocikel, ki ga je Nathan Crowley oblikoval posebej za filma o Vitezu teme – Temni vitez in Vzpon Viteza teme – Christopherja Nolana, vozil pa ga je nihče drug kot Batman (Christian Bale). Ta ga je v Vitezu teme uporabil, ko je v Tumblerju bežal pred Jokerjem (Heath Ledger), ko je želel rešiti Rachel Dawes (Maggie Gyllenhaal) in ko je lovil Harveyja Denta (Aaron Eckhart). V Vzponu Viteza teme pa ga je skupaj s Seline Kyle (Anne Hathaway) uporabljal med bitkami z Banom (Tom Hardy) in njegovo Ligo senc. Prav ta Batpod – no, eden od zgolj šestih – je zdaj lahko vaš!

Želite imeti v lasti pomemben košček filmske zgodovine? Potem ne zamudite dražbe Batmanovega motocikla Batpod iz Nolanove trilogije filmov o Batmanu, ki ga je vozil sam Christian Bale. Pod motocikel se je podpisal oblikovalec Nathan Crowley, sestavil pa specialist za posebne učinke Chris Corbould. Izdelali so vsega šest motociklov, ki imajo vsi unikatno šasijo.

Draženi motocikel je opremljen z dirkalnimi pnevmatikami Hoosier, Hondinim 750-kubični motorjem in neaktivnima puškinima cevema spredaj. Večino komponent prekrivajo paneli iz steklenih vlaken, za udobje voznika pa skrbi črno oblazinjenje.

PREBERITE ŠE: Batman različica telefona Samsung Galaxy S7 Edge

Z Batpodom ne boste mogli preganjati zločincev kot Batman (ker je bil motocikel že v uporabi, ima nekaj vojnih ran, no, bolj prask), saj ni bojno opremljen kot v filmu, boste pa na njem največji frajer daleč naokoli. Seveda Batpod ne bo poceni. Izklicna cena za motocikel z Warnerbrosovim certifikatom in pripadajočim stojalom namreč znaša pribl. 70 tisoč evrov. Dražba bo potekala 27. septembra 2016.

Batmanov motocikel Batpod:

Motocikel BatpodOdpri galerijo

Športni terenec Škoda Kodiaq Športni terenec Škoda Kodiaq: prostorno, prostornejše, Škoda Kodiaq Luksuzni avtomobili skozi čas. Luksuzni avtomobili skozi čas Citroën Cxperience Citroën Cxperience – se na sceno vrača CX? Avtonomni e-dirkalnik DevBot DevBot: samovozeči e-dirkalnik za prvenstvo Roborace · · · · · · · · ·