Bentley Bentayga Mulliner
Utrip mesta · mobilno

Ko je Bentley predstavila Bentaygo, je trdil, da je to najhitrejši, najmočnejši in najbolj prestižni SUV na svetu. Temu je bilo težko oporekati. Z modelom Bentayga Mulliner Bentley še dodatno dviguje letvico. Spoznajte najbolj luksuzen SUV pod svobodnim soncem.

Bentley Bentayga Mulliner buhti od prestiža. Za pogon skrbi mogočni 6-litrski motor W12, ki iz sebe stisne 600 KM (900 Nm navora), dvotonsko mrcino pa od 0 do 100 km/h premakne v pičle 4,1 sekunde. Ženete ga lahko do hitrosti 301 km/h. Postavili so ga na 22-plačna kolesa in se posvetili vsakemu, še tako majhnemu detajlu. V avtomobilu imate lahko tudi hladilnik. Itak!

PREBERITE ŠE: Novi Bentley Continental Supersports (2017) – najhitrejši štirisedežnik na svetu

V notranjosti se tradicionalno prepleta z modernim. Za zvočno kuliso skrbi ducat visokokakovostnih zvočnikov, ki jim načeluje 1950-vatni 21-kanalni ojačevalec. Klimo v avtomobilu lahko upravljate daljinsko in tako avto predhodno shladite ali segrejete. Med varnostno-asistenčnimi sistemi naštejemo vse, kar obstaja.

Galerija – Bentley Bentayga Mulliner:

Bentley Bentayga MullinerOdpri galerijo
Porsche Panamera Sport Turismo Porsche Panamera Sport Turismo – bolj praktičen kot družinski avto Range Rover Velar Range Rover Velar – ne zgolj avto, tudi digitalni butler Ford Autolivery MWC 2017: Ford Autolivery – avtonomni dostavnik prihodnosti DS7 Crossback DS7 Crossback – salonski SUV s posluhom za detajle · · ·