1
V zraku · buzz buzz

Ker žena v blaženem stanju ni želela posneti nosečniških fotografij, je mož zadevo vzel v svoje roke in kot model vskočil kar sam. Seveda medicina ni čez noč tako napredovala, da bi se uresničil scenarij iz filma Junior z Arnoldom Schwarzeneggerjem, pa tudi uslug Photoshopa ni bilo treba najeti, saj je za efekt nosečnosti poskrbel kar njegov pivski trebuh.

Ko je ženska v stanju nosečnosti ne raste samo njen trebuh, ampak tudi njena občutljivost na dražljaje iz okolja, lakota, itd. In s podivjanimi hormoni se ni za hecati. Zato če žena reče, da se ne želi slikati, to pač upoštevate.

PREBERITE ŠE: Kot iz pravljice – neverjetne družinske fotografije otrok, ki vam vzamejo sapo

A rojstvo je čudež, zaradi katerega so ženske pripravljene iti prek vseh bolečin in tegob. Zato bi bilo res škoda te trenutke ne ovekovečiti. No, v tem primeru je bila to le moževa pobožna želja, zato je moral nosečnico odigrati sam. Zgleda, da se hormoni poigrajo tudi z moškimi, ko so njihove drage v veselem pričakovanju.

Odpri galerijo
Foto: laurefauvel.com Domiselne fotografije otrok, ki se borijo proti nočnim pošastim hot-wheels-darth-vader-car_100473721_l Darthmobil – Darth Vader dobil avto v obliki svoje maske Cool-Drink-Thumb4 Kako ohladiti pijačo iz pločevinke v manj kot dveh minutah 2. mesto: Manila, Filipini. Zmagovalne fotografije National Geographica posnete s troti (t.j. brezpilotnimi letali) · · ·