BMW concept - serija 3
Utrip mesta · mobilno

Zdi se, da bo BMW resnično oblikovno renesanso doživel prav s serijo 4, ki naj bi na ceste zapeljala prihodnje leto. In odkrito povedano izgleda zares besno!

Na avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu nam je nemško podjetje danes predstavilo vizijo prihodnosti za serije 4. Kljub temu da je gre za zgolj koncept pa naj se ne bi veliko razlikoval od produkcijske verzije. Najbolj opazen del koncepta serije 4 je dokaj očiten. Sprednja maska je v podobnem slogu kot smo ga že videli na X7 in seriji 7, kot kaže pa se bo ta počasi preselila tudi na preostalo BMW floto.

Slika notranjosti koncepta 4 ni. Velika verjetnost pa je, da se bo kabina prenesla iz limuzine serije 3, podobna zgodba pa je tudi pri pogonskih sklopih.

Je pa potrebno poudariti, da je izjemno podoben trenutni seriji 8, le malček bolj igriv in pogumen. Kar se kakopak za koncept spodobi!


Audi RS 7 Sportback Audi RS7 Sportback: zver The new Volkswagen ID.3 To je Volkswagen ID.3, prvi električni ljudski avtomobil! 2020-bmw-m4-edition-m-heritage BMW M4 Edition///M Heritage: posebno strupen BMW M4 GoCycle GXi GoCycle GXi: električno kolo, ki ga zložimo v 10 sekundah · ·