Bodi močnejša od bolečine: 4 znaki, da ti tvoj partner laže
V zraku · odnosi

Vse ženske so se znašle v situaciji, ko so postale sumničave glede svojega partnerja. Da ga ne boste obsojali po nepotrebnem, se raje opremite z znanjem o tem, na katere znake morate biti pozornipri presojanju o tem, ali vam laže.

Ni smrtnika na tem planetu, ki se ne bi tu in tam zlagal. In s tem ni nič narobe. Včasih so bele laži absolutno boljša alternativa od resnice, ki nikomur ne bi naredila nič dobrega. Prikrivanje in laži pa so lahko tudi škodljive. Če sumite, da vam partner prikriva kaj pomembnega, je pomembno, da se o tem prepričate, preden ga po krivem obsodite. Kaj pa je znak, da ti tvoj dragi laže?

Glede na raziskovalce moramo biti pozorni na štiri različne načine vedenja.

  • Če ti dragi laže, bo imel težave z vzdrževanjem običajne količine očesnega stika. Tvojemu pogledu se bo izogibal ali pa te bo pretirano gledal v oči.
  • Pretirane geste z rokami in obrvmi so prav tako znak laganja.
  • Mnogi posamezniki se po izreku laži nemudoma dotaknejo svojega obraza – najpogosteje ust ali pa nosu.
  • Zadnji znak laži pa je pretirano obtoževanje kot reakcija na tvoja vprašanja.

Tega zrel moški nikoli ne bi naredil ... Tega zrel moški nikoli ne bi naredil … cristian-lozan-sC0y_W9TFao-unsplash 3 iluzije, zaradi katerih nam zveze tako pogosto propadejo Photo by Paige Smock on Reshot Tolikokrat na teden imajo seks srečni pari! In presenečeni boste ! shutterstock_768971593 10+ intimnih trenutkov, ki bi jih moral vsak par doživeti vsaj enkrat · · · · ·