new
Utrip mesta · dom

Podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje praznuje 50 let pomivalnih strojev Bosch. Predstavili so 50 let briljantnih dosežkov pomivalnih strojev Bosch ter nagradno igro, ki vam med drugim lahko prinese tudi diamantni prstan.

Jubilej v kuhinji – pomivalni stroji Bosch slavijo 50 let. Premiera tega kuhinjskega pomočnika je bila leta 1964, ko je bil model Bosch SA12 predstavljen na mednarodnem sejmu v Kölnu. Od takrat je Bosch tehnologijo razvijal in izpopolnjeval, tako da danes ponuja najbolj energijsko učinkovite pomivalne stroje na svetu.

Varčen s pomočjo minerala Zeolith®
Majhna poraba energije pri pomivalnih strojih danes izvira iz Boschevega izuma: svetovno enkratne tehnologije sušenja Zeolith®. Zeolith® je naravni mineral, ki skozi svojo površino sprejema vlago in jo pretvori v toplotno energijo, ki jo nato oddaja. V pomivalnem stroju z mineralom Zeolith® ta najprej vsrka vlago iz zraka. To posodo posuši. Pri tem se Zeolith® v svojem zbiralniku ogreje in še naprej podpira proces sušenja.

V okviru praznovanja Bosch podarja 50 nagrad:

NAGRADNA IGRA »50 let pomivalnih strojev Bosch«

  • 1 x Briljantni prstan (Zlatarna Celje, zlato, z dvema briljantoma 0,33 ct – 1x, 0,02 ct – 1x)
  • 4 x Košarica za vinske kozarce Bosch SMZ5300
  • 45 x Paket tablet za pomivalni stroj Finish Quantum

Nagradna igra poteka od 6. 10. 2014 do vključno 15. 1. 2015. Več o pravilih nagradne igre na www.bosch-home.si.


tmg-slideshow_xl Nova serija Moleskinovih beležk z Lego motivi cover2 Parkirajte svoj obesek za ključe v mini garažo Sixties refrigerator advertising Kako pravilno shranjevati živila? IMG_9879 Rondela, nova LED svetilka slovenskih avtorjev ·