Nenavaden oblak, ki se ga je prijel vzdevek božja roka.
V zraku · buzz buzz

Pred dnevi so ljudje na portugalskem otoku Madeira osupnili, ko jih je na nebu pričakala ‘Božja roka’, kot so poimenovali nenavadno formacijo oblakov. Fotografije dramatičnega oblaka, ki jih je na spletu objavil bloger Rogerio Pacheco, so hitro zaokrožile po medmrežju, oblaka pa so se poleg vzdevka Božja roka prijela poimenovanja Goreča pest, Komet ipd. Je oblak božje delo? Posledica kemičnih sledi? Ljubitelji zarot so spet prišli na svoj račun.

Na Portugalskem so bili pred dnevi priča nenavadni formaciji oblakov. Prizor kot iz apokaliptičnega filma je ”prestrašil” prebivalce Madeire, portugalskega otoka večne pomladi in presežkov.

PREBERITE ŠE: Zasebni Boeing 747 je palača med oblaki

Fotografije oblaka diabolične oblike (goreča roka, stisnjena v pest), ki jih je posnel Rogerio Oacheco, so hitro pritegnile pozornost spleta. Je oblak božje delo? Rezultat kemičnih sledi? Ljubitelji teorij zarot, pridite s svojo teorijo na dan!

Nenavaden oblak, ki se ga je prijel vzdevek Božja roka.Odpri galerijo
Potovanje ookoli sveta z 8 dolarji na dan Popotnika, ki sta z 8 dolarji na dan prepotovala pol sveta Genska podobnost Genska podobnost: s kom vse si delimo DNK? Pripravi se na šok! Marilyn Monroe, če bi živela danes Če bi Marilyn Monroe živela danes cover-zirafa Izjemno redka rdečedlaka žirafa navdušuje znanstvenike in splet