PicMonkey Collage
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Ali naravnost obožujete selfije? Je večina obiskov socialnega omrežja namenjena objavi novega selfija? Hrepenite po “lajkih”? Potem je aplikacija Brag, ki je hkrati tudi socialno omrežje, kot nalašč za vas.

Ljubitelji selfijev, tukaj je Brag, socialna aplikacija za vas. Zasnovana je tako, da nam omogoča izmenjavo fotografij z našimi prijatelji s Facebooka in Twitterja, s tem pa pridno neguje novo armado oboževalcev. Brag deluje podobno kot Instagram ali katerakoli druga aplikacija s filtrom za fotografije – posnamemo fotografijo, dodamo enega izmed petnajstih filtrov ter se lotimo “tagganja” – vse od znamke oblačil do lokacije, pa celo do cene, ki smo jo plačali za okusen obrok. Aplikacija bo potem preko značk (“taggov”) našla podobno misleče kolege, ki so prav tako zasvojeni s selfiji.

PREBERITE ŠE: Slovenski izdelek: Bluetooth Selfie stick za iPhone in Android

Brag je zaenkrat na voljo le za sistem iOS, aplikacijo lahko prenesete tukaj.

3clstspc987 ClosetSpace: aplikacija, ki ti pove kaj obleči glede na stil in vreme marco-polo-1000x500 Aplikacija Marco Polo – prikličite “izgubljeni” iPhone Word-Lens-Google-Translate-Quest-Visual Google Translate: mobilna aplikacija prevaja tudi s pomočjo fotoaparata unnamed 5 novih aplikacij za pametne telefone 2015 · · · ·