srce-morja-01
V zraku · buzz buzz

Brainout je novi “escape room” center, ki vam bo vzel sapo. S filmsko scenografijo, najnovejšo tehnologijo in igrifikacijo na visoki ravni so združili vse elemente novodobnih sob pobega. Svoja vrata na Trdinovi 4 v Ljubljani odpirajo v torek, 3. julija.

Zoran Rehar, solastnik Brainout Escape Rooma, pravi, da niso “le ena od novih sob pobega v Ljubljani in Sloveniji”. Meni namreč, da novodobni escape roomi niso več samo najeti prostor z nekaj omarami s ključavnicami in nizkoproračunskimi igrami. Razvoj te zabavne industrije gre namreč tako hitro naprej kot vse drugo okoli nas. In s filmsko scenografijo, najnovejšo tehnologijo in igrifikacijo na visoki ravni so v Brainout Escape Roomu združili prav vse elemente, kot se za novodobne sobe pobega spodobi.

Prvi v Sloveniji imajo VR Escape Room igro za več igalcev. V same fizične igre so vnesli najnovejše tehnologije kot na primer tehnologijo AR (obogatena resničnost) in sledenje obrazu, za kateri z gotovostjo trdijo, da sta trenutno edini v Sloveniji.

Za pustolovščine željne so tukaj 3 sobe, ki se imenujejo: Srce Morja (Heart of the sea), Duša v Omari (Soul in the closet) in Brainfighter – Cosmos, ki pa jo odigrate v navidezni resničnosti. Posebnost Brainouta pa je tudi to, da imajo dve identični sobi (Srce Morja). Tukaj se lahko 2 skupini pomerita druga proti drugi in zmagovalec je tista skupina, ki ji uspe iz sobe pobegniti prej. Vse sobe so omejene na čas 60 minut.

Bi pojedli takšno sladico? Te sladice te bodo resnično zmedle Umetnica pokaže, kako narisati katerokoli stvar, če začnete z risbo zadnjice. Umetnica pokaže, kako narisati karkoli, če začnete z risbo zadnjice The-ugliest-dog-of-2018-was-introduced-and-he-is-totally-adorable-5b30d6c0d00c7__700 Razglašen je “najgrši pes na svetu” 1 (2) Kdo v koga “bulji” v fitnesu: to razumeš le, če hodiš na telovadbo! · · ·