BeFunky Collage1 copy
V zraku · buzz buzz

Nakupovanje se vse bolj seli na splet, saj je za mnoge ljudi, ki jim je čas zlato, to najbolj optimalen način. Vendar se pri nakupovanju oblek lahko velikokrat uštejemo – in to dokazuje ta brutalno iskrena razlika med našimi pričakovanji in resničnostjo, ko nakupujemo oblačila.

Ali tudi ti poznaš situacijo, ko si v spletni trgovini privoščiš božanski kos oblačila in cel teden sanjariš o tem, kakšna mačka boš v njem? Ko prispe in ga pomeriš, te resničnost udari po temenu z vso svojo močjo! :)

No, v teh izkušnjah nisi sama – te ilustracije ponazarjajo žalostno razliko med našimi pričakovanji in realnostjo ob nakupovanju oblačil. Več ilustracij avtorice si lahko ogledate na tej povezavi.

Galerija: Ko nakupuješ oblačila …

Obleka s stranskimi izreziOdpri galerijo

shutterstock_678689332 Stvari, ki jih morate nehati govoriti ljudem brez otrok pietra-schwarzler-453095-unsplash To so leta, ko smo najbolj samozavestni shutterstock_1075871576 Najbolj šokantni vremenski pojavi na svetu shutterstock_1015027387 5 zelo nenavadnih, a učinkovitih stvari, ki ti bodo pomagale premagati jezo · · · ·