Untitled
V zraku · buzz buzz

Roboti so v preteklih letih preplavili svet. Če smo že vajeni, da nam pomagajo pri hišnih opravilih, pa jih nedvomno nismo pričakovali v nočnih klubih ali na spletnih straneh za odrasle.

Spletna stran CamSoda, ki se ukvarja z oddajanjem vsebine za odrasle v živo, je lansirala prav posebnega robota. Njihova nova plesalka ob drogu se ponaša z animatroničnim telesom, glavo v obliki varnostne kamere in osvetljenimi bradavičkami.

Robotsko dekle, ki sliši na ime Cardi-Bot, je v zameno za plačilo pripravljeno izvesti ples na zahtevo uporabnika.

Ustvarjalci so navdih za Cardi-Bot našli pri HBO-jevi priljubljeni seriji Westworld, ki govori o zabaviščnem tematskem parku, poseljenem z roboti.

Obiskovalci spletne strani CamSoda bodo s plesalko ob drogu po zaslugi umetne inteligence lahko tudi flirtali. Tehnologija strojnega učenja ji namreč omogoča, da se s strankami zaplete tudi v sproščen pogovor.


shutterstock_363841802 3 velike skrivnosti, kako je Tesla uril svoj um, da je postal produktivnejši Hudomušne ilustracije: tako se bogataši soočajo z vsakodnevnimi "problemi" Hudomušne ilustracije: tako se bogataši soočajo z vsakodnevnimi “problemi” Zakaj je teta tako pomembna v življenju vsakega otroka? Zakaj je teta tako pomembna v življenju vsakega otroka? Inovativni triki za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje Inovativne ideje za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje · · · ·