astrološki make-up
Utrip mesta · zdravje & lepota

Smo v obdobju retrogradnega Merkurja, ki mu astrologi pripisujejo velik pomen. Menijo namreč, da v tem obdobju naj ne bi bil dober čas za nakupe, zlasti naprav, namenjenih za prevoz ali komunikacijo, prav tako naj ne bi smeli podpisovati pogodb ali drugih pomembnih dokumentov. Temu lahko verjamete ali pa tudi ne, umetnica ličenja Setareh Hosseini pa vam želi skozi to težavno obdobje pomagati. V ta namen je ustvarila ta čaroben mejkap, za katerega je navdih poiskala kar v astroloških znamenjih. Poiščite svojega!

Punce, ki se navdušujete nad ličenjem in nad horoskopom, berite dalje. Setareh Hosseini, umetnica ličenja iz Toronta, nam želi s tem čudovitimi videzi pomagati skozi obdobje retrogradnega Merkurja, ki bo trajalo vse do 3. maja. In tukaj je mejkap za vsako astrološko znamenje posebej. Poiščite svojega!

PREBERITE ŠE: Najlepši ljudje so rojeni v tem astrološkem znamenju

Galerija – čaroben videz, ki so ga navdihnila astrološka znamenja

Oven: divja in neustrašnaOdpri galerijo
Fitnes blogerka Morgan Mikenas Fitnes blogerka pokazala, kako so videti njene noge po tem, ko si jih eno leto ni pobrila Pametna obveza Pametna obveza, ki zdravnika na daljavo obvešča o napredku poškodbe celulit Manekenka pokazala celulit in nas opomnila, da je to popolnoma naravno Rdečelaske So rdečelaske najlepše ženske na svetu? · · · · ·