Pohištvo s podpisom Lennyja Kravitza
Utrip mesta · dom

Pri CB2 so predstavili odlično pohištveno kolekcijo, ki jo je za njih oblikoval pevec Lenny Kravitz, ki se oblikovanju pohištva in interierja posveča že od leta 2003, ko je odprl svoj oblikovalski studio “Kravitz Design and style”.

Lenny Kravitz ni le izredno nadarjen pevec, ampak svoj umetniški talent kaže tudi v svetu mode in oblikovanju pohištva. Po tem ko je leta 2003 lansiral svoj oblikovalski studio “Kravitz Design and style”, je sodeloval pri mnogih različnih projektih, opremljal hotelske sobe, oblikoval svojo kolekcijo ploščic in za italijansko pohištveno znamko Kartell oblikoval kolekcijo fantastičnih stolov.

Tako kot je leta 2012 navdušil s kolekcijo sodobnih plastičnih stolov, je navdušil tudi letos, saj je za podjetje CB2 oblikoval glamurozno pohištveno kolekcijo, pri oblikovanju katere je navdih jemal iz svojih potovanj, osebnega stila in glasbene scene v preteklih 70-ih.

Pohištvo s podpisom Lennyja Kravitza - za CB2Odpri galerijo
PicMonkey Collage Perch – udobna miza, ki jo lahko zlahka prilagajamo, da ob njej sedimo ali stojimo #kickstarter Edyn - za vrtnjarjenje brez napak in skrbi Edyn – pametni vrtni sistem, ki poskrbi, da na vašem vrtičku vse uspeva Vinska steklenica Rainman Rainman – vinska steklenica, ki vino ”nareže” na špagete MixStick je pripomoček za mešanje koktajlov MixStik: Zmešajte si vaš najljubši koktajl v eni sami minuti s to priročno napravico! · · ·