Če bi znane blagovne znamke izdelovale All Star superge
Utrip mesta · moda

Vas zanima, kakšne superge All Star bi kupovali, če bi jih namesto Conversa izdelovali McDonalds, Facebook, Coca-Cola, Apple, Google in druge svetovno znane blagovne znamke, ki sicer z obutveno industrijo nimajo zveze? To se je vprašal tudi oblikovalec Andrea Salamino, njegova predstava pa je sledeča. Bi nosili takšne superge All Star?

Te zanima, kakšne bi bile superge All Star, če bi se z obutveno industrijo ukvarjali Facebook, Apple, Virgin, Starbucks in druge priznane blagovne znamke? K sreči si tega ni treba zamišljati v glavi, saj je oblikovalec Andrea Salamino vse skupaj prelil v digitalno obliko.

PREBERITE ŠE: All Star Converse: 10 zanimivih dejstev o legendarnih converskah

Preveri, kakšen bi bil ta brezčasni model superg, če bi ga namesto Conversa izdelovale znamke, ki so sicer globoko zasidrane v naši zavesti, a zaradi povsem drugih reči.

Če bi znane blagovne znamke izdelovale All Star supergeOdpri galerijo
model Kendall Jenner in Gigi Hadid mladega brezdomca spremenili v seksi model Pajkice Lume Leggings Lume Leggings: pajkice z žepkom za pametni telefon Lapis butik Največja izbira kristalov vseh oblik in velikosti v spletni trgovini LAPIS frames-of-life-ad Očala, primerna za naš življenjski slog · · · · ·