Zamenjava vlog
V zraku · buzz buzz

Moški so z Marsa in ženske so z Venere. Kljub različnim vzorcem vedenja in različnemu razmišljanju, ki ga ne znamo zares pojasniti, ne moremo živeti drug brez drugega. Vas zanima, kako bi bilo, če bi ženske razmišljale po moško in bi se moški vedli kot ženske? Na srečo si vam tega ni treba zgolj predstavljati, saj smo izbrskali ilustracije, ki karikirajo prav to.

Zakaj se moški in ženske vedejo tako drugače in zakaj reagirajo tako različno v določenih situacijah? Moški in ženske smo si v marsičem v popolnem nasprotju in ni napačna opazka, da so moški z Marsa in ženske z Venere. Kajti medtem ko so ženske skrivnost in zapletena bitja, so moški precej bolj preprosti. Stvari zato doživljamo drugače in vsak spol ima posledično svoje posebnosti.

PREBERITE ŠE: 12 stvari, ki jih moški in ženske počnemo drugače

Te potencirajo naslednje hudomušne ilustracije, ki prikazujejo, kako bi bilo, če bi se moški vedli enako kot ženske in bi ženske razmišljale enako kot moški.

Zamenjava vlog – če bi ženske razmišljale po moško in bi se moški vedli kot ženske:

Zamenjava vlogOdpri galerijo

Kdo je boljši Terminator? Joseph Baena ali njegov oče Arnold Schwarzenegger? Schwarzi mlajši kot Terminator: sin Arnolda Schwarzeneggerja po stopinjah očeta Bella Hadid Bella Hadid – model leta 2016 po izboru revije GQ Ženske ujete med doživljanjem orgazma. Nezaigrani portreti žensk, posneti v trenutku orgazma Potegavščina z modelom iPhone 7. Potegavščina z iPhonom: mislili so, da v rokah držijo iPhone 7, toda v resnici … · ·