bruno-van-der-kraan-i4rOpdj444c-unsplash
V zraku · buzz buzz · Koronavirus

V redu je. Vse bo dobro. Odlično vam gre. Zaradi vaše osamljenosti niste nič manj vredni. Objemite se.

Niste žalostni ali patetični. Ste samo človek. Veste, da tudi z osamljenostjo lahko zrastete. Osamljenost pomeni, da čutite. Osamljeni ste, ker se je med nas prikradel koronavirus in vas je strah prihodnosti. Morda ste osamljeni, ker ste pravkar končali razmerje? Ker ste zdaj, v teh časih, sami. Osamljenost ne bo večna, minila bo. Virus bo zamrl. Spoznali boste osebo, ki bo z vami, za vedno.

Objemite se. Poiščite načine, da spoznate sebe. Da ljubite sebe. Ustvarite si priložnosti in jih raziščite. Ne potrebujete drugih oseb, da bi našli sebe, da bi bili to, kar želite biti, kar želite postati. Potrebujete sebe. Popolni ste.

Biti osamljen pomeni, da imate priložnost. Priložnost, da spoznate sebe, da odkrijete, kdo ste in kaj vas naredi posebne. Priložnost, da najdete svoje strasti. Da zaživite, da spet najdete in prižgete v sebi ogenj, tisti, zaradi katerega vas imajo ljudje radi.

Nič ni narobe, če se zdaj počutite osamljeni. Biti osamljen pomeni, da se morda počutite neprijetno. Naučite se sprejemati, da bodo težki in žalostni dnevi. Da bodo noči polne solz. Noči, ko se boste počutili žalostno. Noči, zaradi katerih se boste počutili obupani. A naučili se boste ignorirati te misli. Naučili se boste sprejeti dejstvo, da niso resnične, ker niso. Naučili se boste, da ste vredni, da ste dovolj. Verjemite vase!

Spoznali boste, da je osamljenost moč. Ne dovolite, da bi bili zato žalostni, iz sebe potegnite najboljše. Ne dovolite ji, da vas premaga. Ne osamljenost in ne koronavirus. Živite svoje življenje.

Izboljšajte si življenje. Preoblikujte ga, postanite najboljša različica sebe. Zdaj imate čas, da se poglobite vase. Berite. Telovadite. Razmišljajte o sebi, o svojem življenju, o partnerju, simpatiji, službi, dosežkih, ciljih, sanjah.

Oprostite si napake. Imejte sočutje do sebe. Ljubite se. Pomislite, kakšen nasvet bi dali prijatelju, ki je osamljen, prestrašen? Poslušajte se in tudi sami zaživite tako.

Vredni ste. Vredni ste ljubezni. Življenja. Sreče. Vsega, kar vam ponuja življenje, vse je še pred vami. Potrpite. Čas je vse. Vesolje ima za vas še velike načrte. Ne bodite nestrpni. Močnejši ste od tega. Prebiti se morate skozi nevihto. Vredno bo. Verjemite. Živite. Bodite zdravi. Vse je še pred vami: sreča, ljubezen, služba, vse, kar ste si želeli in o čemer ste sanjali.

Samo ne obupajte. Ne prenehajte se bojevati. Ne prenehajte čutiti. Zmogli boste, vsi bomo. Virus bo zamrl in življenja se bodo vrnila v ustaljene poti.

Vse ne bo več tako, kakor je bilo, močnejši boste, nič vas ne bo ustavilo. Nikoli se ne boste predali. Zmorete. In nekoč se boste obrnili nazaj in si rekli: “Uspelo mi je. Spet lahko ljubim in uresničujem svoje sanje!”

nathan-mcbride-RP6Ba_6U154-unsplash (1) 13 stvari, ki jih moraš biti pripravljen izgubiti, če res želiš spremeniti svoje življenje na boljše shutterstock_1443334256 Se počutiš “izoliranega”? Teh 6 živalskih vrtov in akvarijev ima na voljo “prenose v živo” 90333953_1112519829089073_1904222447020802048_o A1 Live Shop: prva spletna poslovalnica A1 v Sloveniji koronavirus benetke Kaj se zgodi, ko iz Benetk izginejo turisti: prizori, ki so osupnili svet ·