Pametni hladilnik Samsung Family Hub
Utrip mesta · dom

Samsung je na sejmu CES 2016 predstavil hladilnik jutrišnjega dne. Tudi vas mika, da odprete hladilnik vsakič, ko greste mimo, in strmite vanj, čeprav ne veste, kaj zares bi? Novi Samsungov hladilnik Family Hub se ponaša z gromozanskim 21,5-palčnim zaslonom ločljivosti 1800p in kamerami, ki ponujajo vpogled v notranjost hladilnika, ne da bi odpirali vrata. A zaslon zmore še precej več.

Samsung je bil tako neučakan, da je, še preden je svoja vrata odprl sejem zabavne elektronike CES 2016, lansiral fotografije pametnega hladilnika z gromozanskim zaslonom na dotik Samsung Family Hub. V vsej svoji veličini je kakopak na ogled tudi v dvorani v Las Vegasu. Ponaša se s številnimi kamerami, ki omogočajo, da vsebino hladilnika vidimo brez odpiranja vrat, seveda pa zaslon ne bo na voljo le za kukanje v notranjost. Vsebino hladilnika lahko preverite tudi od drugod, prek mobilne aplikacije, na primer ko ste v trgovini, ko niste prepričani ali morate kupiti še jajca ali ne.

PREBERITE ŠE: Kako mikrovalovno pečico najlažje očistiti?

Pametni hladilnik Samsung Family Hub vas bo obveščal, kdaj morate kupiti določeno hrano, ali je ta na razprodaji, in vam celo dovolil, da hrano naročite. Na zaslonu boste lahko kakopak brskali tudi po spletu, brali recepte ipd. ter puščali obvestila. Hladilnik se ponaša tudi z zvočniki, da boste lahko med kuho poplesavali v ritmu svojih najljubših melodij. Hladilnik pa služi tudi kot razdelilnik (hub) za nadzor povezanih naprav v sistemu SmartThings.

Stol Ligeira Ligeira: nenavaden stol, ki spominja na geometrijski lik Kako najenostavneje očistiti mikrovalovno pečico? Kako mikrovalovno pečico najlažje očistiti? Kolekcija stolov Poetic Furniture - Frozen Textile Frozen Textile: stol iz ”zamrznjene” tkanine Kako izrabiti visoke stene? Kako izkoristiti visok strop v stanovanju? 10 ustvarjalnih idej. ·