Chrysley Portal
Utrip mesta · mobilno

Chrysler je na sejmu zabavne elektronike CES 2017 predstavil samovozečega električnega enoprostorca Chrysler Portal, ki je sploh prvo vozilo, izdelano po meri generacije Z.

Chrysler Portal je na sejmu CES 2017 predstavil svoj prvi električni samovozeči avtomobil. Družinski enoprostorec po meri generacije Z – zato ne preseneča, da se v potniški kabini nahaja namenska kamer za zajem selfijev – se ponaša s 400-kilometrskim električnim dosegom in tehnologijo hitrega polnjenja, ki v 15 minutah doda 240 kilometrov avtonomije.

PREBERITE ŠE: Audi s konceptom športnega terenca Audi Q8 napoveduje nov razred vozil

Chrysler Portal je svoje ime dobil po vratih in kar poka po šivih zaradi tehnologije, ki so jo v svojem vsakdanu vajeni mladi. Med njimi je to tehnologija za prepoznavo obraza in glasu. Mrgoli pa tudi tipal in senzorjev, ki vozniku pomagajo pri vožnji.

Galerija – Chrysler Portal:

Chrysler PortalOdpri galerijo
Faraday Future FF91 CES 2017: Faraday Future FF91 – Tesla dobila dostojnega tekmeca Audi Q8 concept Audi s konceptom športnega terenca Audi Q8 napoveduje nov razred vozil Novi Volkswagen Tiguan Allspace Tak bo novi Volkswagen Tiguan Allspace (2017) Rimac Concept One vs Bugatti Veyron Na Jadranski magistrali dirkala hrvaški Rimac Concept One in Bugatti Veyron · · ·