Pametni telefon Honor 6X
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Huawei je na sejmu CES 2017 predstavil pametni telefon Honor 6X, ki je zdaj na voljo tudi v Evropi, kjer znamka Honor postaja vse bolj uveljavljen igralec na trgu. Posebnost 5,5-palčnega telefona je dvojna kamera in neverjetne karakteristike za denar, ki ga zahtevajo zanj. Na voljo je namreč po smešno nizki ceni.

Honor je sestrska znamka podjetja Huawei, ki je na slovenskem trgu prisotna od leta 2015. Značilnost te znamke so pametni telefoni, ki so prijazni za vsak žep in se ponašajo z vrhunsko tehnologijo. Takšen je tudi pametni telefon Honor 6X, ki je zdaj na voljo tudi na evropskih tleh in ga je kitajski velikan s ponosom pokazal na sejmu CES 2017.

Pametni telefon Honor 6X cenovno sodi v srednji rang, po karakteristikah pa se zlahka kosa z elito. Je naslednik modela 5X. Ponaša se z dvojno kamero zadaj (12 MP in 2 MP) – v nasprotju z modelom Huawei P9 sta druga nad drugo in ne druga ob drugi – sprednjo z 8 MP, bralnikom prstnih odtisov, 5,5-palčnim zaslonom visoke ločljivosti Full HD (1080×1920) z 2,5D ukrivljenim lokom, dvojno režo za kartico SIM, 3 GB/4 GB sistemskega pomnilnika, 32/64 GB prostora za shranjevanje podatkov, podporo za 4G LTE, aluminijastim ohišjem in operacijskim sistemom Android 6.0 Marshmallow.

PREBERITE ŠE: Huawei P9 in P9 plus: novi standardi fotografije s pametnimi telefoni

Za avtonomijo skrbi baterija z zmogljivostjo 3340 mAh. Na voljo je v treh barvah, in sicer sivi, zlati in srebrni, za smešnih 260 evrov.

Galerija – pametni telefon Honor 6X:

Pametni telefon Honor 6XOdpri galerijo

Kaj si o novem Huawei 6X misli – kralj ocenjevanja tehnoloških novosti – Unbox Therapy

iPhone 8 iPhone 8 – takšen bo po vsej verjetnosti novi iPhone Pametni telefon Changhong H2 CES 2017: pametni telefon Changhong H2 – sam svoj forenzik Pametni telefon Samsung Galaxy S8 Je to Samsung Galaxy S8, najbolj pričakovan pametni telefon leta 2017? Samsung Galaxy A3 in A5 Samsung napada s pametnima telefonoma Galaxy A3 in A5 · · · ·