tetra-countertop-dishwasher
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ste naveličani pomivalnih strojev, ki zavzamejo veliko prostora v vaši kuhinji? Imamo rešitev. Na CES 2018 smo bili priča predstavitvi Tetra Countertop Dishwasherja, ki ga preprosto namestite na kuhinjski pult.

Heatworks in Frog Design sta sodelovala pri ustvarjanju Tetre, kompaktnega pomivalca posode, ki opravi svoje delo v le 10 minutah.

Tetra na cikel pomivanja porabi le 2 litra vode, kar mu omogoča Heatworksova tehnologija Ohmic Array, ki za ogrevanje vode namesto tradicionalnih metod uporablja grafitne elektrode.

Tehnologijo, ki prispeva k prihranku vode in energije, dopolnjuje odličen dizajn. Pomivalni stroj iz nerjavečega jekla je razdeljen na tri dele. Prvega napolnimo z vodo iz pipe in detergentom za posodo. V drugem najdemo razpršilec in komponente za ogrevanje. Tretji je namenjen odtekanju umazane vode po koncu cikla pranja.

Pomivalni stroj preprosto postavimo na kuhinjski pult in pomivanje posode se lahko začne. Prostora je za ducat krožnikov ali kozarcev. Z aplikacijo za pametne telefone lahko uravnavamo pritisk vode, sprožimo pomivanje in prilagajamo cikle.

Za pomivalni stroj Tetra bomo odšteli približno 245 evrov. Na trgu bo na voljo proti koncu leta 2018.

wacom-cintiq-pro-32-inch-drawing-tablet-designboom-header CES 2018: Wacom Cintiq Pro, raj za umetnike SRC_0717_PowerSleepCoupleInBedSleeping_8829_CKHiLg.download CES 2018: Philips SmartSleep za kakovostnejši spanec Run Free Pro Bio slušalke. CES 2018: slušalke Soul Electronics, trener v vašem ušesu Sunflower_Heade_1503600049 CES 2018: Sunflower je senčnik, izpod katerega preprosto ne boste želeli · · · ·