Run Free Pro Bio slušalke.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Se ubadate s številnimi poškodbami, pa ne veste, kako jih odpraviti? Zaradi tega se vam ni treba odpovedati športnim aktivnostim. Morda se rešitev skriva v pravilni tehniki teka. Digitalni trener je že pripravljen, da vam pomaga.

Predstavitveni debi sta na CES 2018 doživeli dve različici slušalk podjetja Soul Electronics, ki sta oblikovani posebej za tekače. Run Free Pro Bio in Blade imata vgrajene senzorje, ki prek aplikacije za pametne telefone uporabniku svetujejo, kako popraviti tehniko teka.

Med tekom senzorji zaznavajo vrsto različnih parametrov, ključnih za dobro tekaško tehniko in izogibanje poškodbam. Tako bomo prejeli podatke o dolžini in številu korakov, vertikalnem nihanju, nagibu glave, ravnotežju …

Če katerikoli od naštetih parametrov pade iz optimalnega območja, vam bo digitalni trener skozi slušalke povedal, kaj morate spremeniti. Aplikacija seveda ponuja tudi osnovne meritve, ki smo jih že vajeni. V to kategorijo uvrščamo porabljene kalorije, čas in dolžino teka ter meritve svojega napredka.

Slušalke Run Free Pro Bio podpirajo Bluetooth 4.0, so odporne na potenje, imajo različne nastavke, njihova baterija pa zdrži do 8 ur delovanja. Na voljo bodo spomladi, njihova cena pa bo 150 evrov.

Slušalke Blade dodatno ponujajo tudi funkcijo telefoniranja, podpirajo pa omrežje Bluetooth 5.0. Dobimo jih lahko za 250 evrov.


Sunflower_Heade_1503600049 CES 2018: Sunflower je senčnik, izpod katerega preprosto ne boste želeli tractive-gps-dog-with-tracker-2 CES 2018: GPS-sledilec Tractive za varnost vaših hišnih ljubljenčkov CES 2018: FoldiMate - za tiste, ki ne marate zlaganja oblačil CES 2018: FoldiMate – za tiste, ki ne marate zlaganja oblačil CES 2018: Očala Vuzix Blade AR - prva pametna sončna očala z obogateno resničnostjo CES 2018: Vuzix Blade AR, prva pametna sončna očala z obogateno resničnostjo · · · · · ·