zfzAprKXN7yCXJjZiv3oHA
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pametni domovi niso več naše sanje in ne prihajajo iz znanstvenofantastičnih filmov. So realnost in so tukaj. In na sejmu CES 2018 bomo videli veliko naprav, ki bodo kmalu zasedle mesto v naših domovih, pravzaprav postale naše najsodobnejše pohištvo. Ena izmed njih je tudi kamera Hive View Yvesa Béharja.

Kamera Hive View je delo oblikovalca Yvesa Béharja, ki je med drugim  ‘kriv’ za pametno ključavnico August ter Samsungov televizor S9W. Kamera, ki je nameščena na zelo elegantno stojalce, je snemljiva, tako da jo boste lahko nosili tudi s seboj.

Hive View bo pod nadzorom imela 130-stopinjski vidni kot in bo zaznala vsako spremembo v gibanju ali zvoku v prostoru. Lahko jo namestite na steno, polico ali pa na kovinsko podlago, saj ima kamera na ohišju magnet.

Prek aplikacije Hive boste lahko na mobilniku spremljali dogajanje v svojem domu in tako poskrbeli za boljši občutek varnosti. Posnetke zajema z ločljivostjo 1080p, omogoča pa tudi pregled posnetkov za 24 ur nazaj. Če imate doma mačko ali psa, bo kamera Hive View njihovo gibanje prepoznala, a ne bojte se, opozorila vas ne bo, saj bi se vam lahko zmešalo. Seveda lahko določite samo del dneva, ko želite, da je vaš dom pod videonadzorom.

Kamera Hive View je na voljo v dveh barvnih različicah, in sicer beli v kombinaciji z barvo šampanjca ter črni v kombinaciji z bakreno barvo. Za kamero boste morali odšteti 215 evrov.

Galerija – CES 2018: snemljiva kamera Hive View oblikovalca Yvesa Béharja

CES 2018: snemljiva kamera Hive View oblikovalca Yvesa BéharjaOdpri galerijo
twoeyesvr-008 Kamera TwoEyes VR: posname točno to, kar vidijo vaše oči LG ThinQ AI - nova doba televizorjev CES 2018: LG ThinQ AI, televizor z Asistentom Google GCBLUDc copy Torba Laer: vedno polne baterije vaših naprav 1000-500-citymagazine-cover CES 2018: pametni zvočniki LG za vrhunski zvok · · ·