Lioness-Vibrator-1127x520
V zraku · tehnologija · gadgeti

Na sejmu CES 2020 so predstavili prav poseben vibrator, pri nastajanju katerega je sodelovalo več strokovnjakov s področja spolnosti, zdravniki in inženirji. Njegova najpomembnejša lastnost je, da se prilagodi ženski, njenim potrebam in navadam, s tem pa izboljša vrhunec.

Vibrator The Lioness Generation 2 je ustvarjen s pomočjo analize podatkov več kot 30.000 vrhunec, aplikacija, ki pa jo uporablja, pa zaznava vzorce spolnega užitka, meri dolžino zadovoljevanja, beleži odstotke vibracij, analizira, kako zunanji dejavniki vplivajo na spolno zadovoljstvo (stres, spanec, poživila …) in še veliko drugega. Pri nastajanju “vesoljskega” vibratorja so sodelovali strokovnjaki s področja spolnosti, zdravniki in inženirji. “Lioness je preprost za uporabo z intuitivno mobilno aplikacijo. Čeprav je sprva videti kot običajna spolna igraška, je Lioness prvi in edini vibrator, ki s pomočjo AI izboljša vrhunce s pridobljenimi podatki,” pojasnjuje Liz Klinger, soustanoviteljica Lionessa. Dodala je še, da aplikacija ščiti podatke uporabnikov tako, da jih šifrira, zaradi česar so tujcem nedosegljivi.

The Lioness Vibrator Generation 2, ki ga lahko nadzorujete prek aplikacije na telefonu, je med drugim finalist za nagrado Last Gadget Standing za leto 2020, ki jo podeljujejo na sejmu zabavne elektronike CES v Las Vegasu. Zmagovalca bo izbrala publika z glasovanjem na njihovi spletni strani. To je za marsikoga pravo presenečenje, saj so omenjeni znamki leta 2017 prepovedali sodelovanje na CESu zaradi narave njihovih izdelkov.

DSLR fotoaparat Nikon D780 CES 2020: Nikon pokazal naslednika svojega najuspešnejšega fotoaparata, Nikon D780 Gaming monitor Samsung Odyssey G9 CES 2020: gaming monitor Samsung Odyssey G9, slika, do koder seže oko CES_T10beardedman CES 2020: Klipsch predstavil najmanjše in najlažje brezžične slušalke na svetu fitnes Najboljše aplikacije in pripomočki za fitnes, s katerimi bomo obdržali novoletne zaobljube · ·