CES_T10beardedman
V zraku · tehnologija · gadgeti

Podjetje Klipsch je na sejmu CES 2020 predstavilo kar 5 različnih brezžičnih slušalk, model T10 pa velja za ene izmed najmanjših in najlažjih brezžičnih slušalk na trgu.

Tudi avdiofilski svet bo letos deležen zvrhanega koša izbire novih in izpopolnjenih slušalk. Takšnih za na in v uho. Med prvimi je svoje produkte na sejmu CES 2020 predstavilo podjetje Klipsch, večini znano predvsem po izdelavi zelo dobrih zvočnikov. Njihova ponudba bo to leto kar pestra, saj so predstavili kar 5 različnih slušalk. Paradnega konja bodo jahale pametne brezžične slušalke Klipsch T10, ki so že prevzele naziv najmanjših in najlažjih brezžičnih slušalk za v uho.

Klipsch T10

V sodelovanju s podjetjem Ear Micro jim je uspelo slušalke T10 pomanjšati do zavidljive velikosti, hkrati pa ohraniti vsaj 6 ur predvajanja glasbe na eno polnjenje. Dosti je k majhnosti prispevala tudi izbira zvočnika v slušalki (balanced armature), ki ga najdemo že v modelu X10i. Njihova majhnost jih naredi lahke in zelo udobne, opremljene pa so tudi z aktivnim odstranjevanjem hrupa. Ena izmed večjih novosti je ta, da jih bomo upravljali prek gest z glavo. Kako bo to učinkovalo v praksi, bo treba še malce počakati. Eko zanesenjaki bodo veseli tudi dejstva, da je mogoče slušalko reciklirati do 95 odstotkov.

Klipsch T5 ANC

Klipsch T5 True Wireless ANC so posodobljena različica obstoječih slušalk T5, le da so jim dodali možnost aktivnega odstranjevanja hrupa. Tako kot nove T10 bo tudi T5 ANC mogoče upravljati z gestami z glavo, glasbo pa bodo predvajale do 8 ur na eno polnjenje (brez uporabe odstranjevanja hrupa).

Klipsch T5 Sport

Svoj par brezžičnih slušalk bodo prejeli tudi ljudje, ki se veliko potijo. Slušalke Klipsch T5 Sport bodo kakopak odporne proti prahu in vlagi, majhni štrleči silikonski rožički pa bodo zagotovili, da med telovadbo ne bodo popadale iz ušes. Na eno polnjenje zdržijo do 8 ur glasbe, prenosna polnilna škatlica pa naj bi poskrbela celo za odvajanje odvečne vlage iz slušalk po vadbi.

Klipsch T5 II

Istočasno je Klipsch predstavil še rahlo posodobljeno različico modela T5 s preprostim imenom T5 II. Te bodo od T5 rahlo manjše in bodo imele dodatno anteno za sprejemanje visokokakovostnega zvočnega signala prek Bluetootha. Tako kot tiste za šport bodo tudi slušalke T5 II odporne proti prahu in vlagi, pospravili pa jih bomo v seksi prenosno polnilno škatlico iz brušene kovine.

Klipsch Over-Ear

Svoj nabor so pri Klipschu sklenili z večjimi slušalkami za čez uho, ki bodo slišale na ime Klipsch Over-Ear. Blazinice iz spominske pene bodo omogočale ure in ure udobja, Bluetooth 5.0 in podpora zvočnim kodekom aptX HD in AAC pa prenos visokokakovostnega zvoka. Prek njih se bomo lahko pogovarjali s pametnimi asistentkami, aktivno odstranjevali hrup in vse to počeli do 30 ur na eno polnjenje. Niti pri Klipschu ne skrivajo, da gre za neposrednega tekmeca izjemno priljubljenim slušalkam Sony WH-1000XM3.


fitnes Najboljše aplikacije in pripomočki za fitnes, s katerimi bomo obdržali novoletne zaobljube ff24c536cb5f54b429bb35315b1aabc48dbdb3cb Porsche Design ULTRA ONE: najtanjša prenosnika na trgu Xbox-Series-X Xbox Series X: bo to res najzmogljivejša konzola na trgu? M10-P-white-2400x840_teaser-2400x787 Leica M10-P “White”: snežno bela Leica za 14.000 evrov · · · ·