3clstspc987
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Stotine aplikacij obstaja, ki so namenjene organizaciji naših financ ali pa rekreacije. Kaj pa aplikacija, ki bi na podoben način pomagala pri modi in garderobi? ClosetSpace počne ravno to. Glede na vremenske razmere sestavi stilsko opravo, ki jo najdemo v svoji omari. In to brez dodatnih stroškov.

ClosetSpace je aplikacija, v kateri na svoj profil dodajamo vse od čevljev, oblek pa do modnih dodatkov. Karkoli dodamo lahko označimo z znamko, vrsto tkanine, velikostjo, bravo, ceno in trgovino. ClosetSpace nato samodejno priredi stilsko opravo, ki ustreza našemu osebnemu stilu ter je hkrati pripravljena na vreme na vaši trenutni lokaciji.

PREBERITE ŠE: PLAYER: aplikacija, ki te nauči igrati tvojo najljubšo skladbo

Predmete, ki smo jih dodali v aplikacijo lahko označimo tudi po primernosti – torej formalno, delo, šola, prosti čas, itd. Da aplikacija odlično funkcionira tudi z drugimi programi pa dokazuje to, da lahko predmete/oprave s pomočjo sinhronizacije razporedimo po urniku v Googlovem koledarju. Tako nas nato Google opozori, kaj smo si pripravili za določen dan.
Edina pomanjkljivost je pretirana usmeritev k ženski populaciji, a razvijalci trdijo, da se bodo potrudili aplikacijo razširiti tudi za moški del.

Aplikacija je na voljo tako za iOS kot Android.

marco-polo-1000x500 Aplikacija Marco Polo – prikličite “izgubljeni” iPhone Word-Lens-Google-Translate-Quest-Visual Google Translate: mobilna aplikacija prevaja tudi s pomočjo fotoaparata unnamed 5 novih aplikacij za pametne telefone 2015 cover_player PLAYER: aplikacija, ki te nauči igrati tvojo najljubšo skladbo · · · ·