2017-01-teaser-campaignci-07
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pri Commi so tudi tokrat poskrbeli, da bomo ostali odprtih ust. Pripravili so namreč elegantno pomladno kolekcijo, kjer bosta v ospredje stopila džins in črte.

Nova, januarska kolekcija Comma ponuja pester izbor različnih vzorcev in materialov. Črte ostajajo v ospredju, lahko pa izbirate tudi med različnimi grafičnimi potiski. Temno modra, bela in umazano bež so osnovne barve kolekcije, rumena pa stajlingu daje piko na i.

PREBERITE ŠE: s.Oliver razveseljuje s prvimi pomladnimi kolekcijami

Ženstveno noto poudarjata čipka in prosojni materiali ter obleke različnih krojev, ki so primerne tako za v službo kot za posebne priložnosti. V Commi lahko izbirate tudi med različnimi jaknami in trenč plašči. Posebnost pa je tokrat modni dodatek v obliki črtaste torbice.

Galerija – pomladna kolekcija pri Commi

Pomladna kolekcija pri CommiOdpri galerijo
Calvin Klein by Appointment Millie Bobby Brown: 12-letnica nov obraz modne hiše Calvin Klein lepotni trendi 2017 Lepotni trendi 2017: 12 trendov, ki jih moramo letos obvezno preizkusiti BeFunky Collage 10 čudovitih oblek, ki jih mora imeti v omari vsaka ženska ženske frizure 2017 blorange Ženske frizure 2017: trend barvanja las za letošnje leto je “blorange” · · · ·