naslovna
Utrip mesta · moda

Na modnem radarju se je pojavilo novo ime. Bolj kot ne spontano. Craig Green, ki je zaključil magisterij iz oblikovanja moških oblačil na sloviti londonski šoli Central Saint Martins, je prvotno želel postati slikar ali kipar.

Spontana študijska pot ga je pripeljala do smeri modnega oblikovanja, v katerem so očitni elementi njegovih dveh umetniških ljubezni. Njegovo ime je izstrelila v modno orbito njegova nominacija za perspektivnega mladega oblikovalca moške mode British Fashion Awards’ Emerging Talent Award Menswear. Lani je zaključil šolanje, prejel nagrado L’Oréal Professionnel Creative Award ter se s pomočjo neprofitne organizacije Fashion East, ki podpira mlade, še neuveljavljene oblikovalce, predstavil na londonskem tednu mode s kolekcijo pomlad poletje 2013. Glede na dejstvo, kako se mu kocke sestavljajo v skoraj popolno celoto, z nestrpnostjo pričakujemo kaj mu bo namenila prihodnost.

Craig GreenOdpri galerijo
happy-socks-kolaž Pravzaprav preveč srečne nogavice – Happy Socks Louis-Vuitton-29-Vogue-30oct13-David-Sims_b_1080x720 David Bowie je zvezda nove Vuittonove kampanije Untitled-1 Peresno lahka jesen Untitled-1 Zimska garderoba Massimo Dutti ·