Ali imate tudi vi težave z organizacijo?
V zraku · tehnologija · gadgeti

Življenje zna biti zelo stresno in velikokrat se zgodi, da pozabimo na pomembne opravke. Prav zato ni vedno najbolje, da se zanašamo le na svoje možgane, pač pa je bolje, da izkoristimo katero od naprednih tehnoloških naprav.

Mednje uvrščamo tudi novo pametno tablo podjetja Dakboard. Wall Display V2 Plus vam bo v veliko pomoč pri razporejanju obveznosti med delovnim tednom.

24-palčni HD-zaslon bo vselej prikazoval informacije, ki jih potrebujete, da brez težav prebrodite dan. Tako boste lahko spremljali vremenske razmere in v svoj osebni koledar vnašali opomnike. Različne skupine opravil bo mogoče označiti s poljubnimi barvami.

Tehnologija IPS zagotavlja izjemno kakovost slik, barvno natančnost in največje vidne kote. Prek naprave se lahko povežete z aplikacijami Google Calendar, iCloud Calendar in Facebook.

S pomočjo tehnologije RSS boste prejemali obvestila o novostih na priljubljenih spletnih straneh. Tako vam denimo ne bo treba vsakič znova osveževati elektronske pošte.

Cena Dakboardove inovacije je 350 ameriških dolarjev oziroma 304 evre. Prvi kupci jo bodo po vsej verjetnosti dobili ob koncu septembra.


metaloucs_robot_facial_vancouber_02 SEER: najbolj čustven robot na svetu, ki bo v hipu postal vaš prijatelj yunieec-mantis-q.jpg.optimal Dron Yuneec Mantis Q: zložljiv 4K dron, odličen za potovanja MzEwNjY1Mg Vector: robot, ki bo v trenutku postal vaš hišni ljubljenček Aloft Aloft: zvočnik, ki zavzame tako malo prostora, da ga boste le stežka opazili · · ·