back-view-of-woman-holding-her-denim-jacket-789812
V zraku · odnosi

Vedno je pravi čas, da se odločiš zase in iz življenja odstraniš ljudi, ki ti povzročajo žalost ali bolečino.

Danes sem te blokirala, ker sem bila končno pripravljena, da te izbrišem, da izbrišem vse spomine nate iz svojega življenja. Pripravljena sem očistiti vso preteklost, vso prašno zgodovino najinega obstoja.

Ne zanima me več, kaj ti je všeč in kje si. Naveličala sem se čakanja na tvoja sporočila ali klic.

Utrujena sem od tega, da bi te s čim navdušila, da bi se borila za tvojo pozornost, ki jo daješ nekomu drugemu.

Blokirala sem te, ker se želim spomniti, kdo sem bila, preden si prišel v moje življenje in me spravil v položaj, da sem pozabila nase in na trenutke, ko sem zasovražila sebe.

Blokirala sem te, ker moram spet imeti rada sebe. Ker želim objavljati stvari, ki me osrečujejo in ne poslati še eno navidezno sporočilo zate.

Zame ne obstajaš več. Spadaš na seznam neznancev, ki jih še nikoli nisem srečala.

Izbrisala sem vsa sporočila, vse kontakte. Blokirala sem te, da bom lahko našla nekoga, ki je tam nekje in morda prav ta trenutek, išče  mene. Nekoga, ki je morda prav tako ranjen, kakor jaz.

Blokirala sem te, ker ponovno ljubim sebe in sem postala svoja najljubša življenjska zgodba.

man-and-woman-in-white-dress-and-suit-2917380cb Želim si partnerja, ki bo moj ljubimec in najboljši prijatelj happy-couple-wearing-leather-jackets-4541663 8 stvari, ki jih moški počnejo samo z žensko, ki jo imajo resnično radi shutterstock_794323702 2 veliki napaki, ki ti vselej preprečujeta pravo srečo v ljubezni! happy-couple-with-dog-lying-on-dry-grass-4005079 Ženska, ki se spoštuje, ne potrebuje tvojega denarja. Želi si ljubezni, časa in pozornosti …