hot-wheels-darth-vader-car_100473721_l
V zraku · buzz buzz

Darth Vader, verjetno najbolj slaven filmski zlikovec na svetu oziroma kar v celi galaksiji, ima po novem tudi svoj avto. Antagonist Vojne zvezd je namreč za konvencijo Comic-Con dobil svojo različico batmobila, seveda v obliki njegove razvpite maske. Avto v naravni velikosti je izdelal proizvajalec igrač Hot Wheels, temna stran je le, da bo luč sveta ugledal samo eden. Če bo sila, vas kmalu čaka igračka.

Hot Wheelsova igračka, ki prihaja konec leta (na Comic-Conu jo dobite ekskluzivno za 30€), pa ne bo le ena. In kot se ni več za bati, da bi Vojna zvezd, potem ko je kot Anakin Skywalker zamenjala stran in prešla pod Disney, doživela bridki konec, se bridkega konca ni za bati tistim, ki jim avto ni všeč, saj ni podatka, da bi Darthmobil podobno kot gospodar Sithov lahko davil na daljavo s pomočjo Sile. Je pa zato sila zmogljiv in njegov motor ne sope kot ‘astmatični’ Darth Vader ampak naravnost rohni, saj ga poganja Chevy LS3 V8 motor s kar 526 konjskimi močmi.

Zadoščenje za vse tiste, ki so ‘sithi‘, da super avtomobile dobivajo le superjunaki.

Preberite še: Batmobil – Lego Dark Knight Tumbler

Odpri galerijo
Cool-Drink-Thumb4 Kako ohladiti pijačo iz pločevinke v manj kot dveh minutah 2. mesto: Manila, Filipini. Zmagovalne fotografije National Geographica posnete s troti (t.j. brezpilotnimi letali) WallpaperSmiley 10 norih idej, ki so se dobro prodale.. a ne za avtorja Foto: Fab Ciraolo Nore fotografije pop ikon v hipsterski preobleki · · · · · · · ·