Death Machines of London Airforce
Utrip mesta · mobilno

Podjetje Moto Guzzi je leta 1921 ustanovil pilot in letalski mehanik in tako ni čudno, da so bila letala že od nekdaj del DNK podjetja Moto Guzzi. Predstavljamo vam edinstven motor, ki je bil izdelan v čast Giovanniju Ravelliju, enemu izmed soustanoviteljev italijanskega proizvajalca motornih koles.

Projekta so se lotili pri podjetju Death Machines of London in ga poimenovali Airforce. Z lahkoto bi rekli, da je to več kot primerno ime za poklon letalski legendi. Za osnovo so vzeli motorno kolo iz 80. let, Motto Guzzi Le Mans Mk II. Skoraj vsi deli, razen okvirja in vilic, so bili spremenjeni in ročno izdelani. Aluminij, ki pokriva ohišje motornega kolesa, je ročno obdelan, ročke za zavore in stopalka za menjavo prestav pa so edinstveni izdelki podjetja Death Machines of London. Nizka preža v stilu art decoja je več kot primeren poklon letalskemu pedigreju, ki ga je prispeval Giovanni Ravelli, ki žal ni dočakal dni, ko je bila podjetje, ki ga je pomagal ustanoviti, na vrhuncu svoje slave.

PREBERITE ŠE: BMW R100 R MYSTIC: BLEŠČEČI BAKRENI LEPOTEC

Galerija slik: Death Machines of London Airforce

Death Machines of London AirforceOdpri galerijo
Lexus LF-1 Limitless Concept Lexus LF-1 Limitless Concept: je to nova generacija Lexusa LF? 2019 Hyundai Veloster 2019 Hyundai Veloster: občutna prenova s povečanim športnim pridihom Nissan Xmotion Concept Nissan Xmotion Concept: med znanstveno fantastiko in spokojnostjo Mercedes-AMG CLS53 Mercedes-AMG 53: trije novi modeli bodo dobili tretma AMG 53 · · · ·