Laila Swann, dekle s sanjsko službo.
V zraku · buzz buzz

Spoznajte Lailo Swann, lifestyle blogerko z najboljšo službo na svetu. Nedavno ji je namreč zmenkarska spletna stran Match.com podelila naziv ”Date Explorer” (raziskovalec lokacij za zmenke) in kot že ime pove, njena dolžnost zajema potovanje po svetu in odkrivanje najlepših kotičkov za zaljubljene, pod njene naloge pa spada tudi zbiranje nasvetom za zmenke na posameznih lokacijah.

23-letna lifestyle blogerka Laila Swann ima sanjsko službo. Njena naloga je, da potuje po svetu in išče najboljše kraje za zaljubljen(c)e, spotoma pa zbira še nasvete za zmenke. Verjetno se na tej točki že sprašujete kam poslati svoj življenjepis. Službo ji je zaupal Match.com, a Laila Swann je ni dobila po klasični poti, torej prek razgovorov. Zanjo je morala na posebnem tekmovanju premagati kar 750 drugih kandidatov.

PREBERITE ŠE: 10 korakov kako do sanjske službe v letu 2015 #job

Nedavno je bila na Tajskem, njeno potepanje pa lahko spremljate na njenem Instagram profilu. Spodaj pa preverite nekaj najbolj vročih utrinkov iz njenega potovanja, pardon, iz njene pisarne.

Laila Swann, dekle s sanjsko službo.Odpri galerijo
Je drago vino res boljše od poceni vina? Eksperiment: Je drago vino res boljše od poceni vina? Odgovor vas bo presenetil! iStock_000048817250_Large 8 “nezrelih” prepirov, ki se zgodijo tudi v najbolj zrelih razmerjih Angela Merkel in Hillary Clinton na vrhu Forbesove lestvice stotih najvplivnejših žensk na svetu. Merklova in Clintonova zopet z ramo ob rami na Forbesovi lestvice stotih najvplivnejših žensk na svetu Glasbeni spot Golden Touch rabi vaš prst. S prstom se dotaknite zaslona in postanite del videospota · ·