Foto: Brit & Co.
V zraku · trend

Hkrati z desetimi čudovitimi “DIY” torbami za prenosni računalnik predstavljamo tudi deset ustvarjalnih spletnih strani oziroma blogov, na katerih najdemo še marsikatero domiselno idejo.

Vabimo vas, da se z nami vsaj za eno uro potopite v svet ustvarjanja. Toliko časa namreč potrebujemo za izdelavo ene izmed desetih domiselnih “DIY” torb za prenosnike, predstavljenih v nadaljevanju. Med pregledom idej in izbiro tiste prave ne pozabimo pobrskati še za kakšno domislico, saj so predstavljene ustvarjalne strani enostavno odličen vir “DIY” navdihov.

1. Usnjeni ovitek

Usnjeni ovitek “Camille Styles” zaznamujeta nevtralnost in enostavnost. Je odlično darilo za naše najdražje, saj ga lahko prilagodimo vsaki velikosti prenosnika.

2. Cvetlična torba z zadrgo

Torba, ki smo jo odkrili na blogu “The Late Afternoon”, nas navduši s prelepim cvetličnim potiskom, močno zadrgo in mehkim polnilom, ki nudi dodatno zaščito.

3. Marmornati Mac

V kolikor želite svoj prenosnik zgolj olepšati, mu izdelajte “DIY” nalepko po navdihu “Design Lykke”. V barvi marmorja bo projekt izpadel čudovito.

4. Zlata geometrija

V torbo z geometričnim vzorcem in zlatim odsevom smo se zaljubili na prvi pogled. Navodila za izdelavo klasike, ki se je ne bomo nikoli naveličali, najdemo pri “Fabric Paper Glue”.

5. Torba iz puloverja

Ne veste kaj s starimi puloverji? Nič lažjega – s ponovno uporabo v obliki torbe za prenosnik bo odpisan pulover dobil novo življenjsko priložnost. Več pri “The Merry Thought”.

6. Volnena klasika

V kolikor želimo, da naš prenosnik skupaj s torbo ne zavzema vsega prostora v naši torbi, si omislimo tanko volneno prevleko po navdihu “Say Yes”.

7. Ovitek iz filca

Ovitek iz filca je odlična izbira za vse, ki ne marajo šivanja, saj gre za material, ki ga ni potrebno zarobiti. Z minimalističnim videzom pa bo tudi odlično darilo zanj. Pri ustvarjanju nas bo vodila “The Felted Fox”.

8. Platnena torba z gumbi

Podložena platnena torba z gumbi našemu prenosniku obljublja stilsko zaščito. Njena izdelava je tako enostavna, da nam ostane dovolj časa za igranje z barvitimi dodatki. Še več podobnih idej najdemo pri “Crafty Kitty”.

9. Usnjen žep za “laptop”

Usnjen žep sestoji iz enega samega kosa usnja. Po navodilih “Oh Happy Day” ga lahko izdelamo v manj kot uri.

10. Kuverta iz filca

Torba iz filca v obliki kuverte je tako prisrčna, da jo bomo hoteli izdelati za vse naše prenosne naprave. “Purl Bee” nam bo pove kako.

cover Adidas: Minimalistična belina Campus 80s Foto: theyerkaproject “The Yerka Project”- prebrisano kolo s ključavnico, ki odžene vsakega tatu Foto: adidas Adidas x KZK ZXZ 750 RG 84-Lab – bi obuli že umazane superge? velosock-7 Velo Sock: nogavica za kolo · ·