Snežinke iz papirja
Utrip mesta · dom

Snežink iz papirja je lahko neskončno. Vsi znamo narediti enostavne, tokrat pa smo za vas pripravili takšne bolj kompleksne. Da vam bo lažje, prilagamo šablone za izrezovanje, izdelavo nekaterih pa si lahko ogledate tudi v videoposnetku. Na račun boste prišli predvsem ljubitelji superjunakov.

Če imate doma otroke, potem so snežinke iz papirja obvezen del praznične oz. zimske dekoracije doma. Kljub vsem sodobnim božično-novoletnim dekoracijam ostajajo pomemben del zimske sezone.

PREBERITE ŠE: DIY: naredite božično drevo iz prtička

Vzemite papir (ali kolaž) in škarje, pokličite otroke in popestrite zimo z okenskimi okraski. Če za božič ne bo snega, si ga pričarajte sami! Unikatne snežinke lahko obesite tudi na božično drevo ali uporabite kot okras za božična darila.

Vzorec

Vzorec

Vzorec

Vzorec

Vzorec

Vzorec

Vzorec

Vzorec

Vzorec

Vzorec


Nosljiva in zložljiva miza Napkin Table Napkin Table: nosljiva jedilna miza za dva, ki želi preusmeriti pozornost s telefonov k človeku Doma narejena dišeča sveča DIY: doma narejena dišeča sveča Delovne rokavice Mark VIII Mark VIII – neuničljive zaščitne rokavice Adventure Mat Adventure Mat – čista in suha površina, kjerkoli že ste · · · · · · · · · · · ·