cover1
V zraku · buzz buzz

Recikliranje je zakon, saj z njim pomagamo ohranjati okolje, a kar je še bolj zakon, je, da predmetom, ki jih ne bomo več uporabljali, podarimo drugo življenje. Hmmmm… kaj pa če tudi nas takole reciklirajo Stvarniki in se potem sprašujemo, kdo in kaj smo bili v prejšnjem življenju? Skratka. Skrb za okolje se nujno ne začne šele pri ločevanju odpadkov. Z nekaj kreativnosti se lahko začne že precej prej. Zatorej reciklirajte in ustvarjajte.

Pred vami je kopica ustvarjalnih idej za predmete, ki jih ne boste več uporabljali. Taki predmeti, s katerimi ne veste kaj bi, se po stanovanjih in garažah nabirajo kot prah. In zakaj bi končali na smetišču zgodovine, ko pa jih lahko preobrazite v uporaben izdelek za dom. Seveda, nima vsak doma starega klavirja ali na podstrešju morske mine, pa vendar, morda v naslednji galeriji najdete zamisel in navdih za recikliranje. Naj stari predmeti po ”’upokojitvi” začnejo svoje tretjo življenjsko obdobje, ne pa, da doživijo prehiter konec.

PREBERITE ŠE: DIY: Stvari, ki jih lahko naredite iz kartonske škatle za pico

Ustvarjalne predmete si oglejte v galeriji

Rolka kot gugalnica.Odpri galerijo
Sprehod čez najbolj znamenite viralce desetletnega YouTuba. YouTube se je ob desetletnici spomnil svojih znamenitih viralnih video posnetkov Instagram: #RichKidsOfInstagram vs. #LittleMoneyBigFun Instagram: ko romunski najstniki posnemajo fotografije “bogatih otrok Instagrama” PicMonkey Collage Fotografije neverjetno lepih živali z dvema različnima barvama oči Tony Spyra Tony Spyra: umetnine iz vsakdanjih predmetov so “vizualizirane besedne igre” · · ·