Kolekcija "Cucina Divina".
Utrip mesta · dom

Če ste ljubitelj prestižne blagovne znamke Dolce & Gabbana, boste lahko ne samo nosili njihove dizajnerske kose, temveč tudi kuhali v “Divini Cucini”, narejeni z italijanskim pridihom.

Luksuzna blagovna znamka Dolce & Gabbana se je že tretjič sestala s proizvajalcem aparatov Smeg, s katerim so oblikovali izstopajočo in drzno kolekcijo kuhinjskih aparatov ter hladilnikov.

V okviru kolekcije Divina Cucina sta nastala dva različna sklopa, in sicer kuhinjski aparat “Victoria” in mapa ter hladilnik Smeg’s “FAB28” – ta sta navdihnjena z italijansko kulturo, saj je vsak element izdelan tako, da odraža italijansko dediščino.

Prvi set, sestavljen in modro-belega vzorca, navdihuje italijanska keramična lončnica maiolica – tako so na njem prikazane slike Etne, Polluxa v Dolini templjev Sicilije in ruševine grškega templja Castor.

Drugi set je podoben zbirki “Sicilija je moja ljubezen” in prikazuje ilustracije hrušk, limon in češenj, skupaj s trikotnimi geometrijskimi oblikami. Aparati imajo tudi cvetlične motive, ki odražajo pokrajine južne Italije in nosijo ognjene oranžne in rdeče tone.

vadim-sherbakov-277610-unsplash To so preprosti triki ljudi, ki imajo vedno pospravljeno stanovanje TrataVrt (1) Nagradna igra: Kako si zagotoviti sanjsko zelenico skozi vse leto Ikeine figurice, nastale na letošnjem Art Eventu. Svet stripov, igrač in risank združen v Ikeinih prikupnih steklenih figuricah 76dbfa812c442d4fe4cbdf5e9e06554d_original Meyou Paris: elegantno in šik mačje pohištvo · · · · ·