Pametni obesek za pse Dott
V zraku · tehnologija · gadgeti

Dott je pametni obesek za pse, s katerim se vaš pes ne bo nikoli zares izgubil. Ste vedeli, da se vsako leto izgubi preko 10 milijonov hišnih ljubljenčkov, da se vsak v življenju izgubi vsaj enkrat in da jih je od tega najdenih le 10 odstotkov. Zato je skrajni čas, da vašemu psu običajni obesek za pse, ki visi na pasji ovratnici zamenjate za pametni obesek Dott. Ta je istočasno Bluetooth sledilec s katerim vedno veste, kje se vaš pes nahaja.

Pametni obesek za pse Dott z akcijskim radijem 107 metrov vaš telefon spremeni v navidezni povodec. Je kot obesek Tile, a hkrati mnogo več. Če gre vaš pes izven dosega obeska, lahko izgubo psa prijavite pasji skupnosti, to je ljudem, ki so si na svoj telefon prenesli Dott aplikacijo. Kot Dott odda signal nekomu z naloženo aplikacijo, avtomatično in anonimno obvesti lastnika o lokaciji psa. Tako vam lahko tujci, ne da bi sploh vedeli, pomagajo najti vašega štirinožnega ljubljenčka.

PREBERITE ŠE: Pametna pasja ovratnica – Whistle

Vam pes rad pobegne in se ga ne upata spustiti s povodca? Potem je skrajni čas, da si omislite pametni obesek za pse Dott in kosmatincu pustite malo več svobode. Naročite ga lahko na Kickstarterju, kjer se prodaja za (preračunanih) 22 evrov, aplikacija za iOS in Android naprave pa je brezplačna.

Pametni obesek za pse DottOdpri galerijo
Pronto 12 Power Practical Proto 12 – Formula 1 med prenosnimi polnilci Pingbell2400x1350-14 Pingbell: pametni zvonec za kolo, ki pomaga pri iskanju kolesa #kickstarter applepencil-story Apple Pencil: digitalno pero, ki omogoča neverjetno natančnost Camera Restricta Camera Restricta: Nehajte delati istih posnetkov kot vsi ostali