PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Lorena Matić je zagrebška umetnica, ki na svoji Facebook strani Drawing a Day (večkrat po naročilu in na željo sledilcev) objavlja simpatične ilustracije. Prikupne lisice, zajčki, medvedki in druga bitja nam ob jutranji kavi vsekakor polepšajo dan.

Lorena Matić je hrvaška študentka kostumografije, ki se je rodila leta 1985 v Zagrebu. Veliko svojega časa namenja izdelavi nakita in risanju prikupnih ilustracij, ki jih na Facebooku na dnevni ravni objavlja na strani Drawing a Day.

PREBERITE ŠE: Anne Siems – poetične ilustracije in slike sanjavega razpoloženja

Drawing a Day so simpatične ilustracije za lepši dan, ki jih Lorena riše po zgledu drugih ilustratorjev s podobnim stilom, kot sta Marc Johns in Gemma Correll. Njena Facebook stran je nastala z namenom, da ji njeni sledilci lahko posredujejo svoje želje za ilustracije, ona pa jih pridno izpolnjuje. Na ta način je ‘’volk sit in koza cela’’: mi smo srečni ob ogledu zaželjenih ilustracij, Loreni pa ne zmanjka idej za ilustracije.

Prikupne ilustracije Drawing a Day za lepši dan si oglejte v naši galeriji!

Odpri galerijo

snowyowllaughing_Nemodus-photos Video: Smejoča se sovica za lepši dan naslovna Srhljivo prelepe fotografije islandskih dvojčic maxresdefault Zakaj so nekateri ljudje levičarji? tired student girl with glasses sleeping on books in library Kaj se lahko naučimo, medtem ko spimo