10ONENIGHT1-facebookJumbo
V zraku · odnosi

Če vajino razmerje propada, imejte v mislih kakšno izmed teh tabu stvari, s katerimi ga lahko morda rešite – to, kaj bo družba rekla in ali bo odobravala vajina dejanja, je zadnja stvar, za katero bi vaju moralo skrbeti.

Ko govorimo o partnerskih odnosih, se vedno srečamo s pravili, kaj je dobro početi v razmerju in čemu se moramo nujno izogibati. A kaj, ko v razmerju gre vse narobe, pa ga morda ravno tabu stvar lahko reši? Namesto da slepo sledite družbenim pričakovanjem, se raje ukvarjajte s tem, kako poskrbeti za vajino srečo! Če krene vse po zlu, razmislita o tem, da bi v vajin odnos vpeljali kakšno izmed teh tabu stvari.

5 tabu stvari, ki lahko rešijo vajino zvezo …

1. Spita v ločenih posteljah.

Za večino parov, ki so v resni zvezi, je spanje v isti postelji zlato pravilo – res je, da je intimnost ključni dejavnik v vsakem odnosu, vendar tudi spanje v ločenih posteljah ni nuno slaba stvar. Če namerno ne želita spati drug poleg drugega, je to seveda lahko skrb vzbujajoče, a če obstajajo kakšni utemeljeni razlogi, s katerimi se oba strinjata, potem to lahko prispeva k rešitvi določenih problemov, ki se pojavljajo v vajinem odnosu. Konec koncev ima vsak različne potrebe, ko gre za spanje.

2. Vsak naj se odpravi sam na počitnice.

Tradicionalno se tudi domneva, da gresta partnerja nujno skupaj na počitnice. Če se odpravita na ločene počitnice, vas že kuje zaroto, da nekaj v vajinem odnosu ne “štima”. Spomnita se, da sta tudi, preden sta se spoznali in začela razmerje, hodila ne počitnice samostojno. Odhod brez ljubljene osebe lahko obema dobro dene, saj vsi potrebujemo čas zase in za svoje aktivnosti, ki nas razveseljujejo, partnerja pa morda ne.

3. Ne pišeta si sporočil čez dan.

Vsi vemo, kako čudovito se je dopisovati partnerjem, a to vama ni nujno treba početi. Čeprav se zdi romantično, da sta neprestano v stiku, so dnevi, ko si ne pišeta, lahko še boljši, saj vaju lahko še bolj povežejo, ker komaj čakate, da se bosta videla in si vse v živo povedala.

4. Gresta se zabavati ločeno.

Utrdilo se je tudi prepričanje, da morata partnerja skupaj hoditi na zabave. Če tega par ne počne, je že čudno in vsi mislijo, da jima ne gre. To ne drži, v določenih situacijah niti ni primerno, če se skupaj odpravita na zabavo. Vsak potrebuje čas s svojo družbo.

5. Vsak ima svoje skrivnosti.

Skrivnosti … skrivnosti … normalo je, da jih imate. Ne dovolite si, da zaradi tabujev nimate skrivnosti, ki jih preprosto želite zadržati samo zase. To je nekaj popolnoma normalnega, ko gre za kakršnokoli vrsto odnosa. Obstajajo ljudje, ki se odprejo kot knjiga, kar je dobro, a obdržati kakšno stvar zase, morda lahko marsikaj reši.

4 najbolj pesimistična astrološka znamenja, ko je govora o razmerju 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja v razmerju india-tupy-171305-unsplash Super ideje za poletni zmenek cover-zapeljevanje 10+ skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo 6d502eaeada9f297f821bf85d783100e Teh 5 znakov nakazuje, da se bosta verjetno poročila ·