Dual Instant Camera
V zraku · tehnologija · gadgeti

Oblikovalec Jordan Steranka nas je navduševal že v preteklosti. Njegovo morda najbolj znano delo je bilo “aperture wrench”, obročni ključ z inovativno rešitvijo. Zdaj je Steranka ponovno poskrbel za novost, tokrat fotoaparat, ki bo tiste s filozofijo “manj je več” prav gotovo navdušil.

Dual Instant Camera je fotoaparat z dvema vrtljivima objekotivoma, s katerima boste lahko fotografirali tako portrete kot pokrajino. 24-milimetrski  in 50-milimetrski objektiv lahko v hipu zamenjate oz. obrnete, odvisno od tega, kaj oz. kdo stoji pred objektivom. Dual Instant je prerez sodobnih in prejšnjih tehnologij, saj vam omogoča povezavo z mobilnim telefonom, prek katerega fotografije nemudoma lahko delite na družbenih omrežjih, in pa takojšen tisk po principu polaroidnih fotoaparatov. Aparat ima zaslon na dotik in 4 funkcijske tipke, s katerimi ga boste upravljali.

PREBERITE ŠE: JOLLYLOOK – VINTAGE INSTANT FOTOAPARAT NA MEH IZ RECIKLIRANEGA KARTONA

Za zdaj Dual Instant še ni naprodaj, še vedno namreč ostaja v obliki koncepta.

Galerija slik: Dual Instant Camera

Dual Instant CameraOdpri galerijo
backpacker-slider-1820x700 Thermacell Backpacker: najboljša zaščita pred komarji 1000-500-citymagazine-cover Prenosni polnilniki baterij: za brezskrben dopust scorkl-handheld-scuba-tank-27506 SCORKL: potapljajte se kot James Bond 1000-500-citymagazine-cover Novi iMac Pro (2017): najmočnejši Mac vseh časov · · · ·