ali-pazani-VTadLtFjlfM-unsplash
V zraku · buzz buzz

Ko imaš takšen ego, kot ga imajo ta 3 astrološka znamenja, ti lahko kadarkoli uide izpod nadzora!

Katera so astrološka znamenja, ki imajo največji ego? Seveda nihče ne trdi, da je prav vsaka oseba, rojena pod tem astrološkim znamenjem, obsedena s svojim egom. Nekateri so sposobni svoje vodstvene sposobnosti izkoristiti za pomoč drugim in so pripravljeni spodbujati tiste, ki to rabijo. Če pa delujejo v negotovosti in nezaupanju, pa lahko zlahka postanejo arogantni in tako zamaskirajo bolečino.

Na koncu dneva nam ego pomaga pri uresničevanju naših sanj in hkrati preprečuje, da bi drugi hodili po nas. Če pa je ego prevelik, pa lahko izgubimo skromno zmožnost, da se učimo iz lastnih napak.

Lev: zase misli, da je del kraljevske družine

Ko je lev popolnoma obseden s svojim egom, je to tip osebe, ki govori čez vse druge in velikokrat poskrbi za sceno, da nase pritegne pozornost. Morda se sploh ne zavedajo, da to počnejo. Lev ima že po naravi to težnjo, da želi, da so vse oči uprte vanj, a ko se počuti ranljivega ali pa ima slabo samopodobo, se gre v skrajnosti, da doseže pozornost vseh.

Ko ima lev zdrav odnos do svojega ega, bo ljubil prav vsak del sebe, vključno s svojimi napakami. Ve, da je nepopoln, a hkrati verjame, da ga ravno te ‘napake’ delajo čudovitega.

Kozorog: obseden z uspehom

Negotov kozorog je prava bomba egoistične energije. Ne preneha se hvaliti o svojih dosežkih in poskuša biti vedno boljši, kot so drugi. Morda zna celo sabotirati uspeh drugih, samo zato, da bi povzdignil sebe. Obseden je s tem, da je številka ena, njegov krhki ego pa gre v skrajnosti samo zato, da zmaga.

Če pa kozorog razume, kdo je in kako daleč je prišel, je hvaležen za vsako priložnost, ko se lahko česa nauči. Namesto da išče izhod, ko je treba priznati svoje napake, samozavestni kozorog to izkoristi kot novo priložnost, da postane boljša oseba.

Vodnar: skrivaj misli, da je najboljši

Morda se sprva ne zavedamo, kako krhek in velik je lahko ego vodnarja. Družbeni šarmerj, ki morda sprva ne pokažejo, da želijo biti najboljši, imajo v sebi skrito željo, da so boljši kot vsi ostali. Izogibajo se vsem stvarem, ki so trenutno mainstream, in to samo zato, da se zdijo bolj edinstveni in posebni. Morda bodo kritizirali priljubljeno glasbo in zviška gledali na vse resničnoste šove. Uživajo namreč v misli, da so pametnejši in globlji kot vsi ostali.

To pa seveda ne velja za vse vodnarje. Vodnar z močno samopodobo ima moč, da reši človeštvo. Pripravljen je žrtvovati vse, kar ima, če to pomeni, da bo svet lepši in boljši kraj.


Kaj narediti, da tulipani v vazi ostanejo sveži tudi do 10 dni? Kaj narediti, da tulipani v vazi ostanejo sveži tudi do 10 dni? Screen-Shot-2016-03-07-at-4.40.30-PM Najstniki prvič vidijo Windows 95 in njihove reakcije so epske! Ena in edina: sestra je najpomembnejša oseba v tvojem življenju Fantje vedo, kaj je dobro: zakaj so moški obsedeni s tvojo zadnjico? Če je med vama 20 let razlike, obstaja 95% možnosti, da bo ljubezni kmalu konec. Znanost pravi: to je idealna razlika v letih za srečno zvezo · ·