Spa hotel sredi vinogradov
V zraku · buzz buzz

Sredi prekrasne vinogradne regije Valle de Guadalupe v San Diegu, je zrastel še en prekrasen in nadvse romantičen hotel, bivanje v njem pa je nepozabno doživetje.

Hotel Endémico se nahaja v prekrasni okolici doline Valle de Guadalupe, ki slovi po številnih vinogradih. Razgled, ki se ponuja iz njegovih dvajsetih eko sob, je zaradi tega zelo dramatičen, spa hotel pa je odlična izbira za vse, ki si želijo za kratek čas pobegniti iz realnega sveta, odklopiti svoje telefone in tako svoji duši kot telesu privoščiti ultimativno razvajanje.

Vsaka soba ima tudi privatno teraso s kaminom, na kateri lahko gostje s kozarcem vina v roki uživajo v prekrasnem razgledu na doline okoli. Ne manjka niti velik bazen in jacuzzi, za zasebnost pa poskrbijo sobe, ki stojijo vsaka zase kot moderne lesene koče.

Spa hotel sredi vinogradovOdpri galerijo
Ulična umetnost iz barvnega peska Umetnine iz barvnega peska zavzele ulice New Yorka DIY-set Petite déco. Ustvarjalno valentinovo Victoria Beckham Modni dokumentarni film o Victorii Beckham ulicnaumetnost Simpatična ulična umetnost iz krede · · ·