Elevation Lab BatteryPro
V zraku · tehnologija · gadgeti

Če imate uro Apple, imate tudi iPhone, in pri Elevation Labu so poskrbeli, da boste lahko obe napravi polnili s prenosnim polnilnikom BatteryPro. Kako, se vprašate.

BatteryPro ima vgrajen MFI-certificiran magnetni polnilnik za uro Apple ter pašček, s katerim pripnete uro nanj ter s tem preprečite, da bi se med polnjenjem premikala. Nič več kablov in nič več padcev s polnilnikov na tla torej. Pri Elevation Labu so polnilniku priložili tudi 2,4-amperski kabel za iPhone, ki deluje izjemno hitro. BatteryPro je izjemno odporen na padce in udarce, tako da brez skrbi, ne boste kupili še ene skrbi več.

S polnilnikom BatteryPro boste lahko polnili uro Apple dobra 2 tedna ter Iphone kar 3 dni, saj ‘biva’ v polnilniku kar 8000 miliamperskih ur. Ogromno za polnilnik, ki je vsega velikosti iPhona 7, kajne?

Galerija slik: Elevation Lab BatteryPro

Elevation Lab BatteryProOdpri galerijo
cover-mokase Mokase – vaš telefon spremeni v prenosni espresso avtomat cover-elbow Elbow – najizvirnejši kasetnik vseh časov cover-final-moleskine Moleskine Smart Writing – pametno digitalno pero, ki digitalizira zapiske cover-knops Knops – slušalke so gumb za obogatitev vašega sluha ·