augu_9999_38
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Vse več ljudi uporablja pametne telefone, ki so tako postali nepogrešljiv del vsakdanjika – tudi med prazniki. S kampanjo #BePresent Huawei sporoča, da je praznični čas priložnost, da odložimo telefone in najlepše trenutke preživimo s svojimi najbližjimi. Kampanja se bo odvijala na televiziji, v medijih in na družabnih omrežjih v 26 državah srednje in vzhodne Evrope ter nordijske regije.

Huawei je lansko leto prodal sto milijonov telefonov. Huaweijevi izdelki in inovativne rešitve povezujejo več kot tretjino svetovne populacije. Je najhitreje rastoč ponudnik mobilne tehnologije, ki vztrajno povečuje število zadovoljnih uporabnikov. Priljubljenost telefonov pa nas vse težje ločuje od njih – tudi v času božičnih praznikov. Huaweijeva kampanja #BePresent opogumlja ljudi, naj v času praznikov odložijo telefon in preživijo ta poseben čas s tistimi, ki jih imajo radi. Kampanja pritegne pozornost z dejstvom, da so naprave, ki so sicer v naših življenjih nepogrešljive, v božičnem času odveč. Vsak izmed nas bi moral za božič svojo pozornost nameniti družini in prijateljem.

Kampanjo podpirata tudi Zlatko in Rebeka Dremelj
Ključni element kampanje #BePresent je televizijski oglas, v katerem se predstavijo tudi Huaweijevi globalni ambasadorji, kot so poljska nogometna reprezentanca in nogometaš Bayern Münchna Robert Lewandowski. V Sloveniji kampanjo #BePresent podpirajo popularna pevka Rebeka Dremelj, novinar in vloger Ciril Komotar, raper Zlatko, modna urednica Lorella Flego, lepotna blogerka Ajda Sitar in številni mediji. Huaweijev televizijski oglas pripoveduje zgodbo o fantku, ki popolnoma sam z veliko navdušenostjo pričakuje božični večer, medtem ko je vsa njegova družina osredotočena na mobilne naprave. V nekem trenutku božično drevo pritegne pozornost vseh članov družine, ki odložijo telefone in se zberejo skupaj za nekaj najlepših trenutkov.

Kampanja se je v Sloveniji začela 28. novembra, celoten oglas pa si lahko ogledate na Huawei uradnem Youtubovem kanalu.

huawei-honor-6-plus-big-1000x500 Huawei Honor 6 Plus – dva digitalna fotoaparata za en pametni telefon Huawei Mate S Huawei Mate S – Huawei vložil kandidaturo za najboljši pametni telefon na svetu Fornasetti in Huawei sta izdelala prestižno pametno uro, ki kombinira umetnost, dizajn in sodobno tehnologijo. Fornasetti in Huawei s pametno uro za ljubitelje umetnosti, dizajna in sodobne tehnologije cover-huavei-p9 Huawei P9 in P9 plus: novi standardi fotografije s pametnimi telefoni ·