virgil-abloh-x-evian-x-soma-refillable-water-bottle-1-1-1200x520
V zraku · dizajn

Evian je decembra lani naznanil, da se je njegovi ekipi pridružil slavni modni oblikovalec Virgil Abloh. Iz tega se je dalo sklepati, da francoska blagovna znamka pripravlja nekaj posebnega.

Evian je v okviru newyorškega tedna mode razkril svojo prvo ponovno napolnljivo stekleničko za vodo. Zasnoval jo je nihče drug kot Virgil Abloh, ki pri podjetju opravlja vlogo svetovalca pri oblikovanju na področju trajnostnih inovacij.

Steklena steklenička s prostornino 0,5 L, ki vključuje bambusov pokrov, bo na voljo v omejeni količini. Izdelana je bila v sodelovanju z znamko pijač SOMA. Obdaja jo zaščitni silikonski ovitek, ki ob znamkinem logotipu v sivi barvi vključuje navpični napis ‘RAINBOW INSIDE’.

Informacij o ceni zaenkrat še nimamo. Zaenkrat vam lahko zaupamo le, da bo izdelek, ki ga bo mogoče naročiti na spletni strani matchesfashion.com, dostopen v štirih barvnih različicah: rožnati, vijolični, svetlo modri in temno modri.


Ovitek RIMOWA: prestiž odslej tudi na telefonu Ovitek RIMOWA: prestiž odslej tudi na telefonu nat-2_Hayfield_heuwiese_grasgrun_5_1024x1024 Nat-2: 100 % veganske superge so izdelane iz sena in plastičnih steklenic Siletz Modular Carry Sistem Siletz je najbolj vsestranski vodoodporni nahrbtnik na svetu Donar 2 Primož Jeza: »Biti arhitekt med drugim pomeni biti tudi raziskovalec.« · ·