136437931
Utrip mesta · destinacija

Vsakdo, ki ima otroke, vsake toliko potrebuje oddih v pravem pomenu besede. To pomeni, da se pusti razvajati na plaži ob bazenu, brez skrbi in obveznosti, skupaj s svojimi najdražjimi.

Če je tudi vam zadišalo vsaj nekaj dni tovrstnega oddiha, predlagamo da rezervirate hedonistični hotel Falkensteiner Hotel Park Punat. Gre za družinski hotel, kar pomeni, da imajo sobe prilagojene družinam. Sobe so popolnoma prenovljene in s čudovitim pogledom na morje. In ker so otroci seveda ves čas lačni ali želji, si boste ta dopust olajšali z all-inclusive ponudbo. V restavraciji vam pripravijo bogat samopostrežni zajtrk, kosilo ter večerjo, vključno z vinom ter sokovi. Ponudba All inclusive light vključuje brezalkoholne pijače pri obrokih v restavraciji.

Ob hotelu se nahaja bazen z udobnimi ležalniki in belimi senčniki, kar daje celotnemu izgledu še dodaten plus. Otroci bodo čofotali v manjšem otroškem bazenčku. V sobi pa so vam na voljo kopalne brisače in plašči. Ker gre za družinski hotel, je seveda poskrbljeno, da se otroci lahko sproščeno igrajo v notranji igralnici ali na igrišču ob bazenu. Ob hotelu je 2 kilometra dolga promenada do centra Punata, kar je ravno prav za kratek sprehod, ki ga bodo brez težav zmogli tudi najmlajši. Če pa vam kljub vsemu poidejo moči, pa se lahko popeljete s turističnim vlakcem.

Falkensteiner Hotel Park Punat- All Inclusive (foto: Booking.com)Odpri galerijo
Fana Estate (Foto: last ponudnika) Fana Estate: posestvo v briških gričih s pridihom industrialnosti 214164236 Pužman Farm Glamping: intimni podeželski kotiček za romantičen pobeg Alma-Vista-4857-59-MM Alma Vista: luskuzna vila v srcu slikovitih Goriških brd rovinj Hedonizem na hrvaški obali: 5 neverjetnih hotelov, ki navdušujejo svet! · · ·