H&M kolekcija kopalk poletje 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Forever Summer je nova H&M-ova kolekcija kopalk za poletje 2016. Številne izložbe trgovin z oblačili nas že opominjajo na to, da se poletje nezadržno bliža. Švedski modni gigant H&M bo s svojo svežo kolekcijo z nekoliko boemskim pridihom, ki jo sestavljajo kopalke, maksi obleke in tunike, navdušil marsikatero žensko. Tudi tebe?

H&M želi s kolekcijo kopalk Forever Summer ujeti občutek mivke med prsti, tabornega ognja, brezskrbnega preživljanja časa s prijatelji in vsega ostalega, zaradi česar obožujemo poletje. Rdeča nit kolekcije so dvodelne kopalke z raznobarvnimi vzorci, trakovi in čipkami, in prav tovrstni detajli so tisti, ki so tudi iz najbolj običajnih kopalk naredili prave pravcate kopalne miniature.

PREBERITE ŠE: adidas StellaSport 2016: nova kolekcija pomlad/poletje v barvah sedemdesetih

Obrazi kampanje kopalk za poletje 2016 Forever Summer so modelke Anna Ewers, Andreea Diaconu, Imaan Hammam in Dree Hemingway, britanska glasbenica Izzy Bizu pa je posebej za kolekcijo priredila poletni hit skupine Inner Circle z naslovom Sweat (Ah La La Long). Slišite jo v ozadju promocijskega videa.

H&M kolekcija kopalk poletje 2016Odpri galerijo
H20166_TR_Key_Model_Mar02-BTL_in-store_digital_only_RGBI adidas StellaSport 2016: nova kolekcija pomlad/poletje v barvah sedemdesetih Pričeske za festivale Frizure 2016: pričeske za poletne festivale Najlonke z vzorci nalakiranih nohtov Najlonke z vnaprej nalakiranimi nohti Poročni šopki iz brošk Poroka 2016: poročni šopek malo drugače – broške namesto rož · · · ·